Vier Pasen Met Dille & Kamille!

Dille & Kamille Paasdecoratie & Paastafel Dekken 2017

Vier Pasen 2017 met Dille & Kamille – Dille & Kamille Paasdecoratie, Paastafel Dekken en Paaskoken Inspiratie – MEER Pasen Ideeën (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl)

Pasen valt dit jaar midden in de lente. Dat wordt een geweldig lang weekend genieten van het voorjaar! Vier Pasen met Dille & Kamille en vind volop inspiratie voor vrolijke paasdecoratie en de gedekte paastafels voor het paasontbijt, paaslunch en paasdiner. 

Heb je de wilgentakken al in huis gehaald? Ook dit jaar heeft Dille & Kamille bijzondere paasdecoratie hangers voor in de 'paasboom'. Leuke vilten paashangers als konijntjes, kippen, jongens en meisjes met paaseieren, marionetten poppetjes voor in de paastakken, pompom paaseieren, maar ook knijpertjes en kuikentjes.

 

Schattig zijn de gehaakte konijntjes als eierwarmers, gehaakt van wol eiermandjes en vilten servet en eierhouder ringen. Met natuurlijk bijpassend servies, tafelkleden, paaskaarsen en zogeheten paas-prikkers met haasjes en bloemen decoratie voor op de paastafel.

Vier Pasen 2017 met Dille & Kamille – Dille & Kamille Paasdecoratie met Cadeautasjes, Paaslabels, Vilten Paashangers, Marionetten en Paaseieren om in de Paastakken te Hangen. (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl) 

Meer Dille & Kamille Pasen Inspiratie en Shoppen!

Google+