Romantisch Tafelen met Valentijnsdag

Romantische Gedekte Tafel met Valentijnsdag

Valentijnsdag: Romantisch Tafelen - Gedekte Tafel met Bitossi Home Servies en Glasservies - MEER Valentijnsdag & Tafelen ... (Foto Bitossi Home  op DroomHome.nl)

Traditioneel verras je met Valentijn jouw geheime liefde met een boodschap waarin je je liefde uit.

Maar waarom zou je niet al jouw geliefden laten weten hoe je over ze denkt? Het kan ook een dag zijn waarop je iemand een steuntje in de rug geeft die het kan gebruiken. Pak daarom dit jaar eens uit met een ontbijt op bed, een heerlijke brunch of een verleidelijk Valentijn-diner!

Verleiden met Parisienne
Verleiden met eten is subtiel een spel waarbij je inspeelt op alle zintuigen. Met Bitossi Home inspiratie & shoppen. verover je in ieder geval de ogen van degene van wie je houdt. Met een knalrood bord uit de Malmo collectie, een wit bord met subtiel grijs accent van de Parisienne collectie en opwindende glazen uit de Spot en Frozen collectie.

Geliefde(n) Tafel
Bitossi Home heeft alles in huis voor een heerlijke Valentijn. Champagneglazen om te toasten op de vriendschap of liefde, schaaltjes voor zoetigheid, kaarsen voor extra sfeer en natuurlijk het mooie Italiaanse servies. Met Bitossi Home heb je altijd de perfecte match op tafel. Maak dit jaar van Valentijn een feest voor alle mensen die je lief hebt, samen met Bitossi Home.

Kleur Bepaalt
Mix & match de rest van het jaar deze items met andere kleuren en collecties. Laat rood weg en voeg taupe of blauw toe aan de witte en roze items om het hele jaar in stijl te genieten. Of vervang rood straks door zilver uit de Pois collectie en verras je moeder met een heerlijk Moederdagontbijt. Bitossi Home; de perfecte match voor ieder moment, het hele jaar door. Bron: Bitossihome.nl

Google+