Valentijnsdag 2015 | Valentijn Interieur Moodboard!

Valentijnsdag 2015 Interieur Moodboard

Romantisch Wonen in Rood!

Valentijnsdag 2015: Valentijn Interieur & Wonen Moodboard met Woonaccessoires in Rood Kleur. LEES Valentijnsdag... (Foto HCP  op DroomHome.nl)

Breng Valentijn in Huis

Rood is de kleur van de liefde! Met Valentijnsdag vallen rode woonaccessoires en kleinmeubels extra op bij een romantisch avondje thuis. Breng rood als mooi accent in het interieur met dit leuke & sfeervolle design.

1. Graham & Brown - Behang SKIN Crocodile

SKIN is een nieuwe collectie van zes exotische ontwerpen van het toonaangevende Britse behangmerk Graham & Brown. Geïnspireerd door de schoonheid van de woestijn en de veel geziene dierenprints op de catwalks dit seizoen, zal de collectie van zebra-, luipaard-, tijger-, krokodil-, struisvogel- en bontprints het interieur transformeren met een wilde maar toch elegante en dierlijke magie. Lees meer..

2. B-Bag - B-Box Quilted 

Deze stevige, multifunctionele vierkante kubus van B Bag kent vele gezichten: een praktisch bijzettafeltje, een flexibele zitplek en daarnaast in combinatie met de zitzak van B-Bag de ultieme plek om je voetjes omhoog te leggen. De ambachtelijke stiksels van de quilted uitvoering geven de box extra cachet. Lees meer...

3. Gastromercado - Lolea Sangria

Voor het eerst in Nederland deze zomer, de rode en witte Sangria van Lolea. Deze authentieke sangria is gemaakt met goede wijn en natuurlijke ingrediënten en komt oorspronkelijk uit Spanje. Met zijn matige alcoholgehalte, frizzante stijl en verfrissende fruitsmaak is dit de perfecte kant-en-klare cocktail voor een aperitief en natuurlijk voor gezellige avonden.

4. Rolf Benz - Rolf Benz 323

Prachtige poef van Rolf Benz in rood kleur: Rolf Benz 323

5. B-Bag - Mighty B Quilted

Chillen, hangen, gamen, snoozen….op de B-Bag kan het allemaal. De B-bag vormt gemakkelijk naar het lichaam waardoor iedere zithouding comfortabel is. Zelfs ondersteboven droom je heerlijk weg. B-Bag heeft een hoogwaardige polyester hoes. Het materiaal van de hoes is robuust, ademend, water- en zonlicht bestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor gebruik in de woon- of slaapkamer, kantoor, maar ook in de tuin, skipiste en op het strand. Lees meer...

Google+