Valentijnsdag - Bezorg lentekriebels met lentebloemen!

Valentijnsdag - Romantische bloementrends 2024!

Valentijnsdag: Bezorg lentekriebels met lentebloemen (Foto: iBulb  op DroomHome.nl)

Het is bijna Valentijnsdag. Verras je lief op 14 februari 2024 met lentebloemen, van intense tulpen tot romantische ranonkels: dé romantische bloementrends 2024. De liefde in het Valentijnsboeket spat ervan af!

Love is in de bloemenvaas!

Op Valentijnsdag vieren we de liefde. Met bloemen natuurlijk, want er is geen mooiere manier om je liefde tot uiting te brengen. Rond Valentijnsdag zijn er volop lentebloemen, denk aan tulpen, narcissen, blauwe druifjes en ranonkels. Met hun frisse, energieke uitstraling zijn deze bolbloemen perfect om een (prille) liefde mee aan te wakkeren of uitbundig te vieren. Een stille liefde op Valentijn met een boeket verrassen kan natuurlijk ook!

Valentijnsdag: Verras met romantische lentebloemen! (Foto: iBulb  op DroomHome.nl)

Betekenis bloemen in Valentijnsboeket

Een Valentijnsboeket krijgt een diepere betekenis als je gebruik maakt van de taal der bloemen, die al sinds mensenheugenis wordt gebruikt. Schrijf de betekenis op een klein kaartje bij je boeket; zo wordt je boeket een echte liefdesverklaring!

  • Tulp (Tulipa): de perfecte liefde
  • Narcis (Narcissus): een nieuw begin
  • Blauwe druif (Muscari): lentebode (lentekriebels), voorjaar
  • Sierui (Allium): geluk, voorspoed en eeuwigheid
  • Ranonkel (Ranunculus): charme, oftewel: je straalt charme uit!

Nieuwste bloementrends 2024: Romance 3.0

Wil je iemand compleet verrassen? Laat dan een boeket maken volgens de laatste bloementrend Romance 3.0. Met bloemrijke, bonte boeketten in warme, intense kleuren is deze trend perfect voor Valentijnsdag. Combineer bijvoorbeeld intens roze, paarse en tweekleurige bolbloemen, zoals tulp (Tulipa) en ranonkel (Ranunculus); maak het af met een speelse sierui (Allium). Kies voor grote bloemvormen. Daarmee wordt je boeket echt een catchy liefdesverklaring!

Valentijnsdag: Romantische lentebloemen voor je lief! (Foto: iBulb  op DroomHome.nl)

Mix & match Valentijnsboeket

De romantische bloementrend Romance 3.0 laat overtuigend zien dat je je niet tot één kleur hoeft te beperken. Juist een verrassende combinatie van kleuren maakt van jouw boeket een echte blikvanger. Wonen jij en je lief samen, laat dan de kleuren terugkomen in het interieur, bijvoorbeeld in een klein vaasje met alleen ranonkels, en in kaarsen, kussens en andere accessoires. Zo creëer je een heerlijke sfeer voor een romantische avond.

Valentijnsbloemen met vaas

Wil je met Valentijnsdag echt uitpakken, neem dan een mooie vaas als uitgangspunt. Een vaas compleet met zorgvuldig geselecteerde bloemen is een prachtig, persoonlijk cadeau. Het leuke is dat je nog heel vaak bloemen kan kopen voor jullie speciale vaas. Echt iets voor een lange-termijn-liefde!

Valentijnsboeket voor iedereen die je lief vindt!

Wie zegt dat je op Valentijnsdag alleen je geliefde of stille liefde mag verrassen? Er zijn meer mensen van wie je zielsveel houdt... Je beste vriendin, je moeder, de oppas of – vul maar in – kun je op Valentijnsdag ook verrassen met een schitterende bos lentebloemen. Zeker weten dat ze zich vereerd zullen voelen! Meer inspiratie op Ilsysays.com.


Top 6 Valentijn tips voor jou! 

Google+