Valentijnsdag & Bloemen | Love is in the Air!

Valentijnsdag & Bloemen - Cupidrone

De liefde hangt letterlijk in de lucht.

Valentijnsdag & Bloemen: Love is in the Air met de Cupidrone! Rode rozen vallen uit de Lucht! Valentijn Idee van Mooiwatbloemendoen.nl

Romantische verrassing

Een lieve postbode verraste de DroomHome redactie met het ultieme symbool van de liefde: een rode roos. Twee zelfs, een extra roos om iemand die je lief vindt mee te verrassen met Valentijnsdag.

Maar naast Valentijn bloemen per post versturen, kwam Mooiwatbloemendoen.nl met een geweldig romantisch idee: de Cupidrone, gewapend met een rode roos! Klaar om overal liefde te verspreiden. In de nieuwe Valentijnsfilm van Mooiwatbloemendoen.nl hangt de liefde letterlijk in de lucht.

Een speciaal voor Valentijnsdag ontwikkelde drone met de naam #cupidrone speurt de straten af naar verliefde stelletjes en eenzame zielen. Als hij ze ziet, vuurt hij een rode roos op ze af. Wat blijkt? Het eeuwenoude symbool van de liefde – de rode roos – doet nog steeds feilloos zijn mooie werk. Voor wie Valentijnsdag bijzonder wil maken, bewijst Cupidrone dat bloemen een wonderlijk effect hebben op mensen.

Op zoek naar Romeo en Julia

Cupidrone bracht de liefde naar Verona, de stad van ’s wereld beroemdste liefdeskoppel Romeo en Julia. In de film zien we Cupidrone zelfs even binnen gluren bij Julia’s beroemde balkonnetje op de Via Capello.

Hoe verspreid jij dit jaar je liefde? Laat het hieronder weten of plaats een berichtje op de Mooiwatbloemendoen Facebookpagina of laat het weten in een Tweet met #Cupidrone.

  • Prachtige Valentijnsdag Bloemen HIER Online Bestellen
Google+