Valentijnsdag Bloemen Trends 2016

Valentijnsdag Bloemen Trends 2016

Valentijnsdag 2016: Valentijn Bloemen Bestellen - Boeket Cadeau Geven & Bezorgen in de hele Wereld met Euroflorist. (Foto Euroflorist  op DroomHome.nl)

Dit jaar valt Valentijnsdag, 14 februari 2016, op een zondag. Dat wordt een lang romantisch weekend! Zeg je Valentijnsdag, dan zeg je BLOEMEN! Maar wat zijn nu de Valentijn bloemen trends van dit jaar?

Bloemenverrassing op het Werk
Wil je helemaal de show stelen, laat jouw Valentijnsboeket 2/3 dagen eerder op 11 of 12 februari op het werk van je lief bezorgen. Hij of zij is dan de eerste die bloemen krijgt, en…. schrijf op het kaartje: Ik kon niet wachten om ‘Ik hou van jou!’  te zeggen.

Liefde in het Buitenland
Woont of werkt jouw grote liefde in het buitenland, dan is naast een skype-date, een  boeket bloemen de ultieme en Hollandse manier om jouw liefde uit te spreken. Stuur met Euroflorist wereldwijd verse bloemen die bezorgd worden door lokale bloemisten.

Speciaal voor Jou
Rozen zijn de meest populaire bloemen om te geven met Valentijn, maar misschien heeft jouw geliefde wel een grote voorkeur voor een bepaalde bloem. Verras met een boeket waarin deze bloemen zijn verwerkt, dan heb je echt opgelet en scoor je punten.

Wil je jouw vrouw de mooiste dag van haar leven laten herbeleven, geef haar een romantisch boeket met bloemen uit haar bruidsboeket. Wist je dat ook veel moeders op Valentijnsdag een boeket krijgen van hun kinderen, gewoon om te laten weten dat ma geliefd is.

Valentijnsdag 2016: Valentijn Bloemen Bestellen - Boeket Online Bestellen & Bezorgen in de hele Wereld met Euroflorist. (Foto Euroflorist  op DroomHome.nl)

Populaire Valentijn Bloemen Kleuren
De kleur rood is de favoriete kleur voor bloemen om te geven met Valentijnsdag. Maar de laatste jaren zie je dat hard roze, paars, oranje en romantische pastel tinten bloemen zeer gewild raken. Bonte combinaties van de verschillende kleuren, maar ook vintage/verwassen kleuren maken van het Valentijnsboeket een prachtig en geurig cadeau.

Cadeau Geven
Als verrassing kun je gelijk met een prachtig boeket een schattige teddybeer, Valentijnskaart, mooie fles wijn of lekkere chocolade laten bezorgen. Met een heerlijk glaasje wijn en bonbons of een gezellige kaars naast een mooie vaas vol bloemen, laat je alle zintuigen meegenieten.

Valentijnsdag Bloemen Kortingscode
Wil je een fantastisch boeket bloemen bestellen, dan krijg je bij Euroflorist tot en met  14 februari 2016 10% korting op alle boeketten en cadeaus met de Valentijnsdag kortingscode: LIEFDE10 – BESTEL HIER!

Google+