Valentijnsdag | Zeg het met Tulpen!

Valentijnsdag | Zeg het met Tulpen

Tulpen Bloemen Valentijnscadeau

Valentijnsdag: Zeg het met Tulpen! - Tulpen Bloemen Favoriet Valentijnscadeau! MEER Valentijnsdag... (Foto Mooiwatbloemendoen.nl   op DroomHome.nl)

Lief en stoer zijn ze, even chique als eenvoudig, maar ook klassiek en hip tegelijk. Met tulpen kun je kortom alle kanten op. Ook met Valentijn.

Sterker nog: dit jaar verwachten de Nederlandse bloemenveilingen wereldwijd bijna 100 miljoen Valentijnstulpen te kunnen verwerken. Met welke tulp verras jij jouw Valentijn?

Valentijn Favoriet

Rode tulpen zijn voor Valentijn favoriet.  Maar wat kies je?

Natuurlijk kun je in je Valentijngeste de kleurstelling, creativiteit en het vakmanschap van de bloemist volgen.

Maar laat vooral ook je hart spreken. Staat dat stiekem in vuur en vlam? Dat treft, er zijn prachtig gevlamde tulpen. Ben je juist (graag) haar zoete liefde? Ga op zoek naar de allermooiste roze tulpen. En mag het wat frivoler, losser of gekker? Kies dan eens voor gefranjerde soorten. Ze zijn er in alle schakeringen rood en roze.

Grillige Liefde

Uitbundig, een tikkeltje grillig en exotisch zijn alle soorten parkiettulpen met hun gekartelde bloemblaadjes en bijzondere kleurencombinaties.

Een welgemikte keuze voor als je het nu wel eens van de daken wilt schreeuwen of wanneer je een kleurrijke dame op het oog hebt. Liever een bescheiden gebaar maken? Wat volwassener of minder amoureus? Pak dan uit met een rijke bos dubbelbloemige tulpen. En gegarandeerd succes heeft de Valentijn die thuis een fraaie verzameling losse tulpjes in enkele (oude) vaasjes en glazen potjes steekt. Dus voor al die lieve partners, moeders, zussen, vriendinnen en dochters: zeg het met tulpen!

Bron: Mooiwatbloemendoen.nl

  • Valentijnsboeket tulpen HIER Bestellen!
Google+