Foto op Beton - Bijzonder Foto Kunstwerk

Foto op Beton - Bijzonder Foto Kunstwerk

Foto op Beton – Magisch The Man in the Moon Foto op Beton Schilderij van Qphoto.nl  voor Expat Aappartement Slaapkamer (Foto door DroomHome.nl)

In de stad Rotterdam wordt altijd gebouwd. De nieuwste architectonische hoogstandjes verrijzen aan de skyline. Beton is een belangrijk bouwmateriaal en helemaal geadopteerd in de industriële urban city woonstijl. Voor ons expat-appartement in hartje Rotterdam Centrum zochten we de beton uitdaging op met een bijzondere foto op beton. Zie hier het kunstwerk van wel 23 kilogram!

De maker van het innovatieve beton-schilderij Qphoto.nl, beschikt over sterk ultra dun, lichtgewicht beton met een oppervlak waarop haarscherpe fotoprints kunnen worden aangebracht. Het beton blijft zijn natuurlijke vorm en uitstraling houden. De surrealistische afbeelding van 'The Man in the Moon' op beton komt volledig tot zijn recht in de slaapkamer, waar vanuit het bed altijd zicht is op het schijnsel van de vriendelijke maan bij nacht. Het lichte grijs van het beton geeft het foto-schilderij een extra zachte uitstraling terwijl het geprint is op hard beton.

Foto op Beton – The Man in the Moon Foto op Beton Schilderij van Qphoto.nl  voor Stadsappartement Slaapkamer (Foto door DroomHome.nl)

De foto op beton is daarmee ook uitermate geschikt voor mooie afbeeldingen van kinderen, huisdieren, vakantiefoto's, maar ook voor een fotowand in de woonkamer of voor een stoer bedrijfsinterieur.
'The Man in the Moon' foto kunstwerk meet 70x70 cm. De betonpanelen worden geleverd inclusief een ophangsysteem.

Foto op Beton – The Man in the Moon Foto op Beton Werkwijze & productieproces van Qphoto.nl  voor Appartement Slaapkamer (Foto door DroomHome.nl)

Meer Qphoto foto op beton inspiratie en informatie: Qphoto.nl

Google+