Balkon & Terras Decoratie & Buitenleven Tips

TREND TERRAS & BALKON INRICHTING

Terras & Balkon Inrichting Inspiratie Voor Terrasontwerp, terras Decoratie, Buitenverlichting en Buitenkeuken Tips. Meer Terras & Balkon Ideeën … (Foto 123rf.com op DroomHome.nl)

Nieuwe inspiratie voor een trendy terras, dakterras en balkon inrichting! Het terras thema Zen met bijpassende sfeer buitenverlichting, moderne buitenkeuken tips & buiten whirlpool creeer je het super wellness & relax gevoel met de balkon & terras inrichting decoratie tips!

Zen Thema Terras Balkon Inrichten

Heerlijk ontspannen en tot jezelf komen op jouw eigen Zen retreat & Japanse tuin balkon.

Om in de mood te komen hier een paar Zen & Japanse tuin aanleg tips om ontspannen te genieten van jouw prive terras. De kleur rood heeft de hoofdrol in het Japanse tuin ontwerp & balkon, staat voor vreugde en weert boze geesten af. Ook een eventueel tuinpad is nooit vanaf het begin tot het einde te zien. Japanse lantaarns geven een zacht en sfeervol licht op jouw balkon terras of aan de veranda van het huisLees Meer...

Terras Inrichting

Plaats enkele bamboe schermen langs de vaak lelijke muren van het balkon of in de tuin om deze speciale Zen plek af te bakenen. Japanse tuin ornamenten: Een houten zandbak gedecoreerd met kiezelstenen, Boeddha beeld en een bamboe fontein is een trendy Zen stijl accessoire voor verdieping, rust & harmonie.

Volgens de Feng Shui inspiratiebron laat het geluid van stromend water alle andere irriterende geluiden uit de omgeving of van straat wegzuiveren.

Terrasplanten

Bonsai bomen en Japanse rode esdoorn zijn echte Zen terrasplanten. In losse potten moeten de bonsai iedere week in het water ondergedompeld worden. Bamboe planten zijn makkelijk in tuin terras onderhoud, poot ze in Oosterse tekens plantenbakken balkon.

Buitenlampen & Buitenverlichting

Een buiten hanglamp een tafellamp Solar lamp & wandspot zijn perfect als terras buitenverlichting. Bij een klein balkon ga voor sfeerverlichting als buitenlampen met windlichten en lantaarns. LEES MEER...

Balkon Licht - Decoratie & Jacuzzi

Heb je een geweldig uitzicht vanaf je balkon? Laat niets het blokkeren omdat een prachtig uitzicht zeldzaam en een onbetaalbaar genot is.

Kijk je nu recht op de buren, hang balkonbakken met balkonhaken over het balkon hekwerk. Het vergroot het ruimtelijk idee van het balkon en het verbergt het gebrek aan uitzicht. Is het uitzicht werkelijk een ramp, maak gebruik van grote planten en struiken. Laat druiven tegen het balkon hek groeien of de tuintrend uit de bouw: hekwerk kubus "de tuinkorf"  (steenkorven/schanskorven) korf met keien of grind afgevuld. Vergeet niet bij inkijk: Eigen uitzicht is belangrijker!!

Terras & Balkon Decoratie

Prachtig tuinbeeld of tuindecoratie sculptuur is een aanwinst op het terras tussen al het groen. Bij een slecht uitzicht van jouw balkon zet het grote beeld er tussen in en laat de voorkant van het tuinbeeld naar binnen kijken bij glazen balkon deuren. Bij een goed uitzicht zet de bloemen & planten in een hoek met een kunststuk in het midden.

Buiten Jacuzzi & Whirlpool Spa Terras

Heb je een groot balkon, tuin of prachtig dakterras verdeel de buitenruimte in verschillende stukken en verwen jezelf met het ultieme Wellness gevoel: de buiten jacuzzi & spa in de buiten badkamer. Grote planten om de whirlpool heen beschermen je tegen de eventuele inkijk. Geurkaarsen en zachte muziek maken alles weer goed na een dag stressen op het werk.


Buitenkeuken BBQ Terrashaard Vuurkorf

Buitenleven is ook lekker buiten eten met elkaar en genieten van een levendig vuur op een broeierige zomeravond.

Nodig een aantal vrienden uit voor een uitgebreide barbecue in de tuin. Bij een appartement even informeren of barbeques zijn toegestaan op het balkon of dakterras binnen de flat regels. Een eenmalig gebruik barbeque is er voor de snelle actie, maar de barbeque trend is vandaag: professioneel eten bereiden met de buitenkeuken of gasbarbecue. Een stoere buitenkeuken heeft als opties 3/4 branders voor een constante temperatuur, bakplaat, grill & warmhoudrooster, wokbrander, vetopvanglade, RVS zijtafels & een handige opbergkast. LEES MEER...

En na veel culinair barbecue vlees & vis kan er heerlijk gechilled worden in de loungeset met een extra houtblok in de terrashaard of vuurkorf bij invallen van de schemering. Klinkt erg goed!!

Google+