Woonbladen Trend: Groen Wonen in Huis & Tuin!

Groen Wonen in Huis & Tuin

Groen Interieur & Planten bij 101 Woonideeen en Tuin&Co

Groen Wonen in Huis & Tuin Trends - Tuinieren met Hangplanten op de Fruitplukmuur van Tuin&Co en 101 Woonideeen - MEER... (Foto Tuin&Co Tuinieren en 101 Woonideeeen op Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Groen Kleur & Interieur is Hot!

Groen is de kleur en interieur trend van dit moment!

Daarnaast is groen letterlijk uitgebreid aanwezig in de vorm van alle soorten planten, natuurlijke materialen en florale & beestachtige motieven op woonaccessoires en meubelen. De bladen 101 Woonideeen en Tuin&Co/Tuinieren presenteren op de Woonbeurs Amsterdam deze groene woonstijl voor binnen en buiten.

Pluk gezellig een aardbei uit de fruitplukmuur met Ikea potten!

Woonbladen Trend: Groen Wonen in Huis & Tuin - Halbank met Kussens & Natuurlijke Decoratie van woonblad 101 Woonideeen - MEER... (Foto 101 Woonideeen op Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Beesten & Woondecoratie

Exotische entree in het 101 Woonideeen huis!

De halbank vol ligt met gekleurde kussens met o.a. beesten prints en daarboven het wandkussen Birds of Paradise, stof Designers Guild. Insecten vind je overal op woonaccessoires terug zoals in de woontrend Into The Wild! Vitrinekast met vlinders, torren op boekjes en kussens. Grote manden op de antieke vloertegels geven een authentieke touch aan deze groene binnenkomst!

Woonbladen Trend: Groen Wonen in Huis & Tuin - Werkbank Trap met Vetplanten & Tuin Accessoires als Manden, Tuingereedschap van Tuin&Co - MEER... (Foto Tuin&Co Tuinieren door DroomHome.nl)

Tuin Werkbank Trap & Accessoires

Iedereen wil de tuinwerkbank trap uit de Woonbeurs tuin van Tuin&Co/Tuinieren!

De tuin werkbank trap van hout kan gemaakt worden tegen de schutting, maar ook in het tuinhuis of serre. Tuinieren begint hier! Op deze werkbank met tractor kruk, kun je van harte planten verpotten en kruiden bakken samenstellen.

De tuin werkbank biedt plaats voor vele vetplanten in aardewerk potten, tuingereedschap, nestkastjes, vogelhuisjes en bollen manden op de schappen. Gekleurde gieters, ijzeren manden en zinken emmers zijn de perfecte groene tuinaccessoires!

Woonbladen Trend: Groen Wonen in Huis & Tuin - Veranda met Tuinaccessoires & Groen Kist Kastje met Natuurlijke Decoratie en Draadstoeltje van Tuin&Co & 101 Woonideeen - MEER... (Foto Tuin&Co/Tuinieren en 101 Woonideeen op Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Veranda & 101 Woonideeen Decoratie

Op de veranda van het 101 Woonideeen Woonbeurs huis staan de brocante tuinbank, tuingereedschap, planten in manden en gekleurde gieters bijzonder decoratief in de groene tuin en woonstijl van vandaag.

Het houten kistkasje op rechts biedt ruimte voor allerlei accessoires met een natuurlijk randje. Decoratieve kevertjes, vogels op tak, aardewerk potten, cactussen, planten en een groene glazen Ikea lamp.  Op het groene draadstoeltje van Dot Shop ligt een quilt van Hay.

De verschillende kleuren groen zie je terug op de muur, maar ook in de decoratiematerialen als de enorme groene glazen fles op de grond. 

Woonbladen Trend: Groen Wonen in Huis & Tuin - Serre met Industriële Kast vol met Cactussen & Planten, Vitrinekastje en Groene Woondecoratie van 101 Woonideeen - MEER... (Foto Woonblad 101 Woonideeen op Woonbeurs Amsterdam door DroomHome.nl)

Industriele Kast als Cactus Kas

In de 101 Woonideeen en Tuin&co/Tuinieren serre staat een industriele kast vol met cactussen en natuurlijke woondecoratie!

De stalen kast met een industriele uitstraling dient als kas voor vele soorten cactussen en herbergt apothekerspotten, beeldjes van vogels & papegaaien, decoratie vlinders en glazen flessen. Breng de natuur in huis door deze bijzondere groene manier van stylen!

Groen Wonen met Hippe Planten

Op verschillende sfeervolle plekjes in het 101 Woonideeen en Tuin&Co/Tuinieren huis zijn uiteenlopende planten en bomen te zien. In grote plantenbakken staan de planten bij elkaar gegroepeerd, naast 2 geveltuinen, tuin werkbank trappen en een fruitplukmuur.
 • Papayaboom, Japans Sierriet & Struisriet, Kalimeris Mongolica
 • Cactussen, Bamboe, IJzerhard
 • Kruiden, Dahlia 'Chat Noir' & 'Yvonne', Papieresdoorn
 • Aardbeien, Varens & Naaldvaren, Vuurdoorn Saphyr Orange
 • Kalanchoe, Hosta, Hakenochloa
 • Rhipsalis, Mexicaanse Oranjebloesem, Crassula Cassutha
 • Aloe Vera, Toscaanse Jasmijn, Lampenpoetsers- & Vingergras
Google+