Bloemen in Huis | Happy met Hyacint!

Bloemen in Huis: Happy met Hyacint

Beleef het Voorjaar in Geuren & Kleuren

Bloemen in Huis: Happy met Hyacint! – Kleurrijke Snijhyacinten op Vaas!
Als kleur en geur voor vrolijkheid zorgen, dan word je helemaal happy van de hyacint.

Dankzij het zoete lenteparfum en de lieflijke bloemen krijgt een onverhoopt winterdipje geen kans. Het seizoen van de hyacint duurt van januari tot en met april.

Laat de bloem niet aan je neus voorbij gaan maar beleef het voorjaar in geuren en kleuren!

Bloemen in Huis: Happy met Hyacint! – Kleurrijke Snijhyacinten op Vaas!

Fijnruikers

Het kleurenpalet van hyacinten is groot: van sneeuwwit tot bruisend blauw en van pimpelpaars tot zachtroze. Relatieve nieuwkomers zijn de gele en dieppaarse hyacint.

En wist je dat elke kleur een eigen geur heeft? Als je goed ruikt, kun je kleine verschillen ontdekken. Het fijne van hyacinten is ook dat ze zich in elke vaas ‘happy voelen’ en zich uitstekend laten combineren met andere voorjaarsbloemen zoals tulpen en blauwe druifjes. Mix en match er daarom lekker op los en maak de vrolijkste combinaties vol kleur en geur!

Bloemen in Huis: Happy met Hyacint! – Kleurrijke Snijhyacinten op Vaas!

Blij van bloei

De meeste hyacinten staan zeker een week vrolijk in de vaas te bloeien zonder speciale verzorging; een schone vaas met schoon water volstaat.

Toch kun je nog langer genieten van hyacinten. Spoel de stelen bijvoorbeeld even schoon voordat je ze in het water zet en snij het onderste ‘witte’ stukje van de steel niet af. De bloem blijft zo steviger, neemt beter water op en geurt sterker. Daar word je blij van!

Kijk voor inspiratie en meer info over seizoensbloemen op www.facebook.com/pureseasonalflowers

Google+