Bloomon planten review: Amaryllis in pot

Review: Amaryllis in pot - Bloomon planten

Bloomon planten review: Amaryllis in pot (Foto: Bloomon  op DroomHome.nl) 

Ding dong, daar staat de postbode voor de deur met een prachtige doos van Bloomon. De postbode overhandigde met een grote smile ons Bloomon cadeau: een Amaryllis in pot. Zo zie je: Bloomon planten zijn geweldig om te krijgen en zeker net zo leuk om te geven!

Van Bloomon bloemen tot ...

Bloomon blinkt uit in bloemen, van spectaculaire ultraverse boeketten tot luxueuze droogbloemen. Nieuw in het assortiment zijn Bloomon planten. De sfeervolle planten collectie om tijdens de feestdagen als Bloomon cadeau te geven, bestaat uit een mini kerstboom Scandinavian Treat, een Festive Hellebore, kerstroos plant en een Dazzling Amaryllis. Zowel de Helleborus als de Amaryllis worden geleverd in een aardewerk pot naar keuze: beige of groen.

Bloomon planten bestellen – Bloomon doos met Amaryllis in pot (Foto: DroomHome.nl)

NIEUW: planten bij Bloomon

‘NIEUW: planten bij Bloomon’, dat vraagt om een ‘plant review’! DroomHome krijgt van Bloomon een veelbelovende Amaryllis in pot opgestuurd. De stevige doos uitpakken is al een cadeautje op zich. 

Bloomon planten bestellen – Bloomon doos uitpakken met Amaryllis in pot (Foto: DroomHome.nl)

Bloomon cadeau: Amaryllis in pot

In de recyclebare kartonnen doos staat de Bloomon plant Amaryllis met een groene strik in de goed verpakte groene keramieken pot. Naast een gezellig en persoonlijk kerstkaartje (zelf kiezen), krijg je verzorgingstips en weetjes over jouw ‘simpelweg schitterende’ Amaryllis. 

Bloomon planten bestellen – Bloomon doos uitpakken met Amaryllis in groene pot (Foto: DroomHome.nl)

Het leuke aan een Amaryllis plant is: je begint met een grote bol, die in 2 tot 3 weken van een simpele groene steel tot een feestelijke Amaryllis bloem groeit. Na wat liefde en geduld geniet je wekenlang van de grote rode bloemen. 

Bloomon cadeau geven: Amaryllis in groene keramieken pot (Foto: DroomHome.nl)

Dit is een Bloomon cadeau waar je nóg langer van geniet! DroomHome volgt de ontluikende Amaryllis tijdens het groeien en bloeien. Het Bloomon Amaryllis plant review is lopende, we houden je op deze pagina op de hoogte!

Ook een feestelijke Bloomon Amaryllis cadeau geven? Het versturen is GRATIS, behalve op zondag!

Bloomon planten review: Amaryllis in pot (Foto: Bloomon  op DroomHome.nl)

Bloomon Amaryllis tips & weetjes:

  • Geef de Amaryllis in pot een mooi plekje op je dressoir of kookeiland bijvoorbeeld, zodat je de bijzondere transformatie van bol tot bloem volop meemaakt.
  • Bij kamertemperatuur en een lichte plaats voelt de Amaryllis zich het beste.
  • Geef jouw Amaryllis plant 1 a 2 keer per week water, zodat de aarde wat vochtig en niet te nat is.
  • Een Amaryllis kan giftig zijn voor huisdieren.
  • Bloomon werkt klimaatneutraal, van veld tot vaas!

Trendy planten & kamerplanten brengen je interieur tot leven! Ontdek de hippe grote kamerplanten, nieuwste groene planten trends, moderne planten verzorging voor bloeiende planten!  

Google+