Interieur & Planten | Zelfwaterende Plantenkast

Pikaplant One - Zelfwaterende Planten Kast

Design Greenwall met bewateringssysteem

Planten & Interieur Tips: Pikaplant One - Zelfwaterende Planten Kast - Design Greenwall met Bewateringssysteem - MEER Planten & Interieur... (Foto Pikaplant One  op DroomHome.nl)

Ook problemen om je planten in leven te houden en gek op een mooi stuk design in huis? Hier is dan de Pikaplant One!

Pikaplant One is een gemakkelijk te onderhouden greenwall. De stalen planten kast heeft een glazen water reservoir. De bak vul je maandelijks met enkele liters water. Zolang er water in het reservoir zit geeft het eb-en-vloed bewateringssysteem precies genoeg water aan je planten. En het werkt zelfs zonder electriciteit.

Het water wordt met behulp van zwaartekracht gedistribueerd naar elke plank in de kast. Vul het met je favoriete planten, geniet en vervang ze wanneer je toe bent aan iets nieuws.

Een Pikaplant One met verse kruiden, bloeiende planten of groene bladeren is een mooi stuk levend design in het interieur en verbeterd het klimaat in iedere leefruimte. Ideaal voor scholen, flexwerkruimtes en horeca gelegenheden, Pikaplant One is als greenwall of als room divider te gebruiken.

Planten & Interieur Tips: Pikaplant Jar - Zelfwaterende Plantenpot - Design Green Jar met Bewateringssysteem - MEER Planten & Interieur... (Foto Pikaplant Jar  op DroomHome.nl)

Pikaplant Jar

Naast de Pikaplant One zijn er ook Pikaplant Jars. Pikaplant Jars zijn onderhoudsvrije kamerplanten. Niet een hele kast vol, maar een enkele plant in een pot voor mensen die deze groene uitdaging aan willen gaan.

Deze speciaal geselecteerde planten worden voorzien van water en voedingsstoffen voordat we ze hermetisch afsluiten in hun glazen bloempot. De water en voedingsstoffen in elke Jar worden door de planten hergebruikt. De veerkracht en het aanpassingsvermogen van planten is enorm. Één van de originele prototypes gedijt al acht maanden in zijn pot.

Google+