Kerstsfeer Zonder Kerstboom

Kerstsfeer Met Waxbollen En Bolbloemen

Geen kerstboom, maar kerstsfeer met waxbollen Amaryllis in koper kleur – MEER kerstdecoratie… (Foto iBulb  op DroomHome.nl)

Liever geen kerstboom, maar wel een gezellige kerstsfeer in huis? Raise your hand! Je bent niet de enige. Laat dit jaar waxbollen en bolbloemen het werk doen en laat je verrassen door deze sfeermakers!

Gezelligheid kent geen tijd
Ho ho ho! De radio kondigt al wekenlang de mooiste tijd van het jaar aan: kerst! Haal alle dozen van zolder, want het is tijd om het huis te versieren tot knus kerstplekje. Een huiselijke sfeer om heerlijk in te genieten, inclusief warme kop chocomel mét slagroom. Maar voor het zover is, mag je je eerst uitleven. Geen kerstboom; dit jaar zijn het waxbollen en bolbloemen die het gezellig maken in huis.

Kerstwinkel 2017

Geen kerstboom, maar kerstsfeer met waxbollen Amaryllis en kersttakken. (Foto iBulb  op DroomHome.nl)

Waxbollen
Waxbollen zijn bloembollen met een laagje wax eromheen. Vaak zijn het amaryllissen. De wax zorgt ervoor dat de bloembol niet uitdroogt. Het leuke is dat de wax in alle denkbare kleuren verkrijgbaar is. Goud, zilver, zwart, rood, roze; met glitters, sterretjes, sneeuw, niets is te gek.

Geen kerstboom, maar kerstsfeer met waxbollen Amaryllis, Hyacinten en Tulpen bolbloemen. (Foto iBulb  op DroomHome.nl)

De kleur van de wax geeft de bloembol een portie extra glamour. Dat maakt het tot een sieraad in huis, dat steeds mooier wordt naarmate het groeit, met als toegift prachtige bloemen.

Geen kerstboom, maar kerstsfeer met waxbollen Amaryllisen en Tulpen bolbloemen. (Foto iBulb  op DroomHome.nl)

Bolbloemen
Bolbloemen kunnen niet ontbreken tijdens de kerstdagen. Omdat ze in een bepaalde periode verkrijgbaar zijn versterken ze het wintergevoel. De tulp is de topper! Wanneer tulpen in de vaas zijn gezet, blijven de stelen doorgroeien. Het ziet er daardoor uit als een levend kunstwerk. Wil je liever andere bolbloemen die het kerstgevoel aanwakkeren? Gebruik dan amaryllissen, hyacinten, anemonen of blauwe druifjes. Bron: iBulb.org

Google+