Nieuw Bloemen- en Plantenmerk Zorgt Voor Langste Bloeigarantie

Nieuw Bloemen- en Plantenmerk Zorgt Voor Langste Bloeigarantie

Bloemen en Planten Online Bestellen & Bezorgen via CERTI met Bloeigarantie – Winactie: Gratis Bloemen Boeketten Winnen! (Foto Certi  op DroomHome.nl)

Bij CERTI staan een eerlijk  product en de kweker centraal - Vanaf nu is er een nieuw en eerlijk merk waarmee balkons en huiskamers opgefleurd kunnen worden, namelijk CERTI.

CERTI staat voor certificering van kwaliteitsbloemen en –planten en selecteert alleen de sterkste producten. CERTI garandeert de langste bloeiduur en heeft als hoofddoel het leveren van sterkere bloemen en planten en verbetering van de ondoorzichtige sierteelthandel. Door de vele schakels tussen kweker en consument weg te halen, verlegt CERTI de focus van winst naar kwaliteit, versheid en eerlijke vermarkting  voor de kwekers. Van de kweker bij jou op de keukentafel dus.

Bloemen en Planten Online Bestellen & Bezorgen via CERTI met Bloeigarantie – Winactie: Gratis Bloemen Boeketten Winnen! (Foto Certi Bloemen en Plantenmerk  op DroomHome.nl)

Gratis 3x Super CERTI Boeket Bloemen Winnen!
Winactie: Maak 3 weken lang kans op een CERTI boeket bloemen met bloeigrarantie!

Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen: beantwoord de winactie-vraag: Zeg eens eerlijk, welk CERTI boeket bloemen zou het mooist in jouw huis staan en waarom?

Like CERTI en DroomHome op Facebook - retweet op Twitter. Wie weet krijg jij een boeket bloemen (t.w.v. €25,-) thuisgestuurd die weken prachtig staat! Gefeliciteerd: de 1ste winnaar is Reiny van den Elzen, de 2de winnaar is Jorieke Nijenhuis en de laatste winnaar is Bets Pijnappels.

Bloemen en planten om mee te pronken
CERTI gaat voor bloemen en planten om mee te pronken; een écht cadeautje in plaats van een bos bloemen die na drie dagen verwelkt is of een plant die het maar een paar weken volhoudt. Het is het eerste bloemen- en plantenkeurmerk ooit, wat deze belofte ook echt garandeert. CERTI durft die garantie te geven omdat de bloemen en planten rechtstreeks van de kweker naar de consument gaan. De bloeiperiode is hierdoor een stuk langer. Doordat CERTI de kweker een eerlijke prijs betaalt, kan de kweker zijn product de aandacht en verzorging geven die een sterke bloem of plant nodig heeft. En dat zorgt voor bloemen en planten om mee te pronken. In de woorden van hibiscuskweker Marco: “ Ik ben er trots op dat mijn planten hierdoor net zo mooi bij de mensen thuis op de keukentafel staan als bij mij op de kwekerij.”

Het geheim van CERTI: eerlijk bloeit het langst
CERTI levert de bloemen en planten alleen op woensdag tot en met zaterdag. Dat zijn namelijk de enige dagen dat er ook écht vers bezorgd kan worden. Om altijd het allerbeste product neer te kunnen zetten en een duurzame teelt te kunnen garanderen, levert CERTI daarnaast alleen seizoensproducten. Aan alle CERTI producten hangt een certificaat met een code, die op de website van CERTI kan worden ingevoerd voor extra tips en tricks van de kweker om het product op de beste manier te verzorgen.

Bloemen en Planten Online Bestellen & Bezorgen via CERTI met Bloeigarantie – Winactie: Gratis Bloemen Boeketten Winnen! (Foto Certi  op DroomHome.nl)

3 Voorbeelden voor de langste bloeigarantie van de kwekers van CERTI

  1. Vele orchideeën worden binnen 28 weken opgekweekt van stekje tot plant, terwijl de CERTI orchidee gemiddeld 50 weken bij de kweker groeit.
  2. Om er zeker van te zijn dat de rozen openkomen, snijden onze rozenkwekers 2-maal per dag. Alleen dan kan men tijdens het optimale bloeistadium snijden.
  3. De aarde en plantenvoeding van CERTI zijn door de kwekers van CERTI met al hun vakkennis ontwikkeld. Dit zorgt dus voor het beste resultaat.

Voor meer informatie kun je kijken op www.certi.nl.

Google+