Planten & Interieur Trend Eco Luxe!

Planten & Interieur Trend Eco Luxe

Planten & Interieur Trend: Eco Luxe – Luxe, Natuurlijke Materialen & Blader en Hang Planten Trend Woonstijl LEES MEER… (Foto Mooiwatplantendoen.nl Ficus Ginseng  op DroomHome.nl)
Een nieuwe tijd waarin de aandacht verschuift van bezit naar gebruik. Delen, ruilen en het gebruik van lokale producten, dat is onze nieuwe beleving van status. Meegaan met de tijd en openstaan voor verandering staan centraal, een goed voorbeeld hiervan is milieubewustzijn.

Ecoproducten vinden hun weg naar klantengroepen die hier eerder nog niet aan toe waren. Een tijd van daadkrachtig optreden, problemen aan het licht brengen ze oplossen in plaats van ze te verdoezelen.

Het interieur ademt rust uit. Een luxueuze omgeving met kwalitatieve natuurlijke materialen. Zacht glanzende materialen geven het gevoel van comfort en kwaliteit. Ruwe natuursteen, natuurlijk en gepolijst hout, glad rvs en koper worden harmonieus gecombineerd en vormen een eigentijds, natuurlijk beeld. Milieuvriendelijk is hier verheven tot het nieuwe statussymbool. Eenvoud, natuurlijke luxe, overzicht en ruimtelijkheid; die elementen staan centraal. Dat geldt ook voor het kleurgebruik: grijsgroene tinten voor de natuurlijke uitstraling, koper voor de luxe, krachtig okergeel en zwart voor duidelijkheid en overzicht en wit voor ruimtelijkheid.

Planten & Interieur Trend: Eco Luxe – Luxe, Natuurlijke Materialen & Bladeren en Hang Planten Trend Woonstijl (Foto Mooiwatplantendoen.nl Sanseveria  op DroomHome.nl)

Vormen
De vormen zijn zowel natuurlijk grillig als strak geometrisch. Vaak worden deze verschillende vormen in één product met elkaar gecombineerd. Belangrijk is dat de vormen wel comfortabel blijven in het gebruik.

Materialen
Natuurlijke en gerecyclede materialen worden gecombineerd met milieuvriendelijke en duurzame kunstmaterialen. Daarnaast worden luxe metallic looks gebruikt zoals koper, roodkoper en goud. De meest gebruikt materialen zijn: hout, natuursteen, beton, metaal, gerecycled kunststof en luxe keramiek.

Dessins
Natuurstructuren, geometrische patronen met diepte, natuurlijke dessins met diepte werking (horizon-imitaties).

Kleuren
Natuurlijke basiskleuren van licht tot donker met accenten van licht en donker mintgroen en okergeel. Als extra luxe worden metallic- en goudtinten gebruikt.

Planten
Planten met duidelijke en krachtige bladvormen zoals Monstera en Dracaena met bladkleuren die van donkergroen overlopen naar roest- of koperbruin. Ook hangplanten zoals Nepenthus zullen hier een rol spelen.
Bron: Mooiwatplantendoen.nl

Google+