Slimme Plantenpot met Bewatering via Bluetooth!

Slimme Pot die je Plant Water Geeft als jij dat Niet Kan!

Slimme Plantenpot met Bewatering via App met Bluetooth - de Parrot Pot! - MEER Kamerplanten en Woonplanten Trends.. (Foto Parrot Pot  op DroomHome.nl)

Parrot Pot is een slimme pot die automatisch je planten water geeft en tegelijkertijd alle parameters die van belang zijn voor de groei meet en analyseert. Hij regelt alles:
  • Hij geeft je planten automatisch water wanneer dat nodig is.
  • Hij reguleert de waterconsumptie tijdens jouw afwezigheid.
  • Hij geeft je raad over de verzorging van je plant.

Met de speciale app, Parrot Flower Power, die via Bluetooth Low Energy met je smartphone of tablet verbonden is, kun je alles in beeld brengen en actie ondernemen.

 

“Al een aantal jaar werkt Parrot eraan om planten beter te begrijpen en te begrijpen hoe je sensoren kunt inzetten om te anticiperen op hun behoeftes. Het is inderdaad zo dat ook wij vaak aarzelen, omringd door planten en bang ze te laten sneuvelen, of er eentje aan te schaffen die we niet kennen of waarvan we weten dat die kwetsbaar is,” legt Henri Seydoux, oprichter en CEO van Parrot, uit.

Parrot Pot neemt al deze zorgen weg. Zijn sensoren en slimme irrigatiesysteem, alsmede de database die we samen met botanici en wetenschappers hebben gebouwd, bieden gebruikers de mogelijkheid hun planten perfect te verzorgen en te onderhouden; ook de soorten die snel zijn aangetast door overmatige bewatering of gevoelig zijn voor tekort aan water. “

Meer Parrot Pot inspiratie en shoppen!

Google+