Valentijn bloemen 2023: Hartvormige Anthuriums

Harte bloem Anthurium Valentijn bloem

Hartvormige Valentijn bloemen Anthurium (Foto: Anthuriuminfo.com  op DroomHome.nl)

Dé Valentijn bloemen zijn de verrassende Anthurium bloemen. De exotische Anthurium bloemen bestaan uit een kleine kolfje met een opvallend, hartvormig schutblad.

Anthuriums zijn ‘multicolour’ en varieren van knalrood tot groen en van zachtroze tot dieppaars. Voor elk wat wils. En wat extra mooi is… één ‘harte bloem’ zegt met Valentijn al genoeg!

De Valentijn bloemen Anthuriums hebben niet alleen een verscheidenheid aan kleur, ook het formaat kent grote verschillen. Behalve de bekende soorten met een Valentijn hart van 5 cm, zijn er ook reusachtige varianten van maar liefst 20 cm. Anthuriums zijn sterke bloemen waarvan je wekenlang geniet. Het geheim zit ‘m in de sterke steel zonder blad. Die houdt het water in de vaas schoon. Je hoeft dus niet of nauwelijks te verversen, maar natuurlijk wel af en toe bijvullen.

Valentijn bloemen Anthurium (Foto: Anthuriuminfo.com  op DroomHome.nl)

Valentijn bloemen tip

Romantisch dineren op Valentijnsdag? Zet liever geen hoog boeket op tafel maar liever een aantal kleine vaasjes met kort afgesneden anthuriumharten. Zo kun je elkaar tenminste recht in de ogen kijken!

Anthuriums zijn verkrijgbaar bij bloemisten. Meer info, tips en inspiratie vind je op Anthuriuminfo.com & op Instagram @anthuriuminfo.

Google+