Welke Kamerplanten Passen Bij Jouw Interieurstijl?

Welke Kamerplanten Passen Bij Jouw Interieurstijl?

Welke Woonplanten en Kamerplanten Passen in Jouw Interieurstijl? Planten Tips Voor Bohemian Interieur, Landelijk Wonen, Minimalistische Stijl en een Industriële Inrichting (Foto Bakker.com  op DroomHome.nl)

Heb je de muren, vloeren en meubels al helemaal naar jouw woonstijl uitgezocht? Dan zijn als woonaccessoires, perfect passende planten de finishing touch in het interieur.

Bohemian Interieur
Breng met deze Boho stijl, het hippie gevoel in jouw interieur. Vrolijke kleuren en levendige planten geven helemaal het relaxte sfeertje dat bij jou en jouw huis past.  Bloeiende planten als de Kalanchoe, potrozen, Guzmania of Kaaps Viooltjes zorgen voor de vrolijke levende noot in de Bohemian inrichting. Helemaal vintage en retro zijn hangplanten voor het raam of aan de decoratieladder. De Kokodama plant, bijvoorbeeld een orchidee, staat in een hangpot van geperste natuurlijke materialen en hangt in een macramé touwconstructie. En wat dacht je van de Lipstick hangplant ‘Rasta’. Als dat niet relaxt is?

€ 25,- Bloemen en Planten Shoptegoed Winnen van Bakker.com!

Maak GRATIS kans op € 25,- bloemen en planten shoptegoed van Bakker.com! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:
Welke plant is onmisbaar in jouw interieur? KIJK HIER voor inspiratie.
Het Bakker.com shoptegoed is verloot aan: Marian v't Hullenaar-Seegers, gefeliciteerd!

Like DroomHome en Bakker.com op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet kun jij voor € 25,- groen-shoppen op Bakker.com (exclusief verzendkosten)!

Landelijk Wonen
In de landelijke woonstijl zie je veel vergrijsde tinten terugkomen zowel in de meubels als woonaccessoires. Waarom ook niet in de planten? De Cereus cactus, maar ook de eikvaren (Phlebodium aureum) en Aloe Vera Paradisicum plant passen perfect in de landelijke sfeer.

Welke Woonplanten en Kamerplanten Passen in Jouw Interieurstijl? Planten Tips Voor Bohemian Interieur, Landelijk Wonen, Minimalistische Stijl en een Industriële Inrichting (Foto Kokodama Planten in Hangpotten, Bakker.com  op DroomHome.nl)

Industriele Inrichting
Lekker ongecompliceerd, stoer wonen is het in een industrieel interieur. Met niet te veel gefröbel is de cactus een makkelijke en stoere plant. Naast de vleesetende plant als de ‘Bloody Mary’, is de Anthurium op water een echte ‘groene’ gadget in een industrieel huis.

Strakke Minimalistische Woonstijl
In een minimalistisch interieur passen geen overdadige en opvallende planten. In de Maori kamerplanten collectie vinden we de Sophora Prostata ‘Little Baby’ en Corokia Cotoneaster, ook de zigzagplanten of struiken genoemd. Zij hebben vele kleine blaadjes aan grillig en warrig groeiende takjes en gaan zo helemaal op in een minimalistische inrichting. Perfect als kamerplant, maar ook geschikt voor het balkon en terras.

Welke Woonplanten en Kamerplanten Passen in Jouw Interieurstijl? Planten Tips Voor Bohemian Interieur, Landelijk Wonen, Minimalistische Stijl en een Industriële Inrichting (Foto Cactussen en Behang Bakker.com  op DroomHome.nl)

Luchtvochtigheid op Peil: Goed Voor Huis en Huid
Vooral in de winter als we veel binnenshuis zijn is het belangrijk dat er voldoende gezonde zuurstof in huis is. De bijzondere luchtzuiverende planten van Air so Pure verbeteren de luchtvochtigheid en zuiveren de schadelijke stoffen in de lucht van o.a. meubels, kleding, tapijt en kleden, verf en printers. Denk daarbij o.a. aan: varens, lepelplanten (Spathiphyllum), graslelie en Calathea.

Al deze prachtige planten zijn verkrijgbaar op Bakker.com. Laat je inspireren en shop ze!

Google+