Kruiden Kweken | Farming in the City!

Verse Kruiden Uit De Tafel!

Farming In The City! 

Zelf Kruiden Kweken in de Houten Eettafel met krukken van Supergoed uit de Eco Meubel Lijn LEES MEER...(Foto Supergoed Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

In de stad bestaat het gevaar dat we steeds verder verwijderd raken van dier en natuur. Nieuwe initiatieven – zoals de Eco-meubellijn van Supergoed – willen dit voorkomen.

Om meer begrip en respect te krijgen voor grondstoffen is de nieuwe Eco-lijn van Supergoed een combinatie van stad en platteland.

Een strak Italiaans topblad wordt gedragen door stammetjes van Frans kastanjehout.

Zelf Kruiden Kweken in de Houten Eettafel met Krukken in de Keuken, van Supergoed uit de Eco Meubel Lijn LEES MEER...(Foto Winkel Buiten Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)De robuuste krukjes en tafels zijn duurzaam, sfeervol en erg praktisch. Een kruidentuintje op het balkon? Welnee! Verse kruiden pluk je gewoon uit de tafel! De gaten in het tafelblad zijn namelijk bedoeld om verse kruiden in te laten groeien. Niet alleen om die reden is deze meubellijn erg eco, maar ook doordat productie-afval tot een minimum beperkt wordt en door de toepassing van milieuvriendelijke grondstoffen.

De landelijke gezelligheid van Supergoed is ook te vinden in hartje Rotterdam, bij Buiten op de Binnenweg. Naast eerlijk meubilair ga je erheen voor een eerlijke maaltijd en regionale producten. Supergoed!

Google+