Grillen & Chillen: Barbecues - Gas BBQ - Barbeque en Barbecue Party

Trendy Barbecues & Barbecue Tips 

Barbecue Party Ideeën met de Super Barbecue en Grill Tips & BBQ en Buitenkeuken Trends. MEER Buitenkeukens… (Foto Leopold Vienna  op DroomHome.nl)

Beeld: Leopold Vienna

Gezellig  buiten eten, lekker loungen en barbecuen met vrienden en familie!

Super gasbarbecues, houtskool en de elektrische barbecue grill van Weber, barbecue Barbecook en de design barbecue van Eva Solo, Tulp en Blomus.

 Ook de Cadac barbecue & skottelbraai en vuurkorven zorgen voor een heerlijke avond genieten! 

Heerlijk Barbecue'en

Skottelbraai, DE barbecue trend van deze zomer! Lekker braaien...

De Skottelbraai is overgewaaid uit Zuid Afrika, waar barbecueen 'braaien' wordt genoemd. Je kunt met de skottelbraai koken, bakken, barbecueen, wokken & grillen op gas, hout of houtskool. Ideaal voor vis en vlees als skottelbraai gerechten verse worst 'boerewors', wild en vleesspiezen 'sosaties'. Geniet van de echte barbecuesmaak en geur met de skottelbraai!

Design Barbeques &  Buitenkachel

Top ontwerpen als de 'Pillar' Barbecue en buitenhaard van Piet Boon en de Piet Hein Eek stove & buitenkachel voor Tulp zijn ware kunstobjecten en collectorsitems. Met deze stoere buitenhaard en buitenkachel kun je langer van de warme zomeravonden genieten. De cubistische buiten openhaard, vuurkorf en de vuurschaal van Barbecook & Tulp geven extra sfeer en passen bij het moderne interieur van de design tuinmeubelen op terras & balkon.

Barbecue Kopen ~ Barbecue Party

Van de barbecue favoriet: de Weber 'Smokey Joe' kogel barbecue op houtskool, de hippe gas barbecue Weber Q 100, camping barbecue & de design elektrische tafelbarbecue Weber Q 140 in handig formaat waarmee je overal kunt grillen, tot de luxe RVS buitenkeuken met verschillende gasbarbecue branders & zijbrander voor bijgerechten, wok gaspit, teppanyaki bakplaat, etc. voor een professionele barbecue party! Barbecue huren:slagers leveren bij barbecue vlees vaak een barbeque met kolen of gasflessen 

Barbecue Kruiden Kweken In Potten

Als je de barbecue regelmatig gebruikt en graag sauzen, salades, vlees & vis, groenten zelf op smaak brengt, kweek dan verse barbecue kruiden in pot!

Met de bbqkruidentuin dicht in de buurt van de keuken en buitenkeuken maak je sneller gebruik van de super verse kruiden. De barbecue tuin hoeft niet groot te zijn. Een marinade van olijfolie, citroensap en kruiden specerijen is heerlijk op gegrilde groenten! LEES MEER...

Barbecue Set & Barbecue Recepten

Met de juiste barbecue accessoires als het Rib Rek, barbecue rooster, Weber Peper en zoutmolen, Vis Griller, schort met bbq tang, kwast, spatel en als finishing touch de rookchips eik om het vlees en vis een extra rooksmaak te geven, wordt barbecuen een uitdaging. Barbecue recepten als 'Quesadilla’s met kip' en 'Italiaanse bruschetta' geven een moderne twist aan het spareribs, sate'tjes en hamburgers bakken. Vergeet de cocktails niet!

Veilig Barbecuen & BBQ Tips

  • De barbecue moet stevig op zijn poten & op een vlakke ondergrond staan.
  • Windvrij plekje zorgt voor een gelijkmatig vuur en geen rondvliegende vonken.
  • Zet de barbeque op tafelhoogte, uit de loop en weg van bomen, hekjes & tentzeilen.
  • Een houtskool barbecue het liefst aanmaken met aanmaakblokjes. Gooi geen spiritus of andere brandbare vloeistof op de brandende bbq.
  • Als de vlammen weg zijn en het houtskool goed gloeit kan het vlees op de barbecue. Gaar dikke stukken vlees als kippenpoten voor en haal de te roosteren vis, groente en vlees in kleine porties uit de koelkast. Hygiene: ook bij gourmetten en fonduen buiten!

Meer BBQ inspiratie voor gasbarbecues, houtskool barbeques, elektrische tafelbarbecues en grill. Barbecue kopen? LEES MEER...

Google+