Ikea Tuintrends 2014 | Beken Kleur Bij Ikea Dit Voorjaar!

Beken Kleur met Ikea Dit Voorjaar!

Tuin, terras & Balkon trends 2014 - Ikea Tuinmeubelen & Tuinaccessoires

Tuin, Terras & Balkon trends 2014: Ikea Tuinmeubelen & Tuinaccessoires: Beken Kleur met Ikea dit Voorjaar! - Groene Tuinmeubelen en Accessoires - Meer Tuin Trends... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Ikea Tuin, Terras & Balkon Trends 2014  

IKEA daagt je uit om kleur te bekennen door in februari een heleboel producten uit te brengen in opvallende nieuwe kleuren. Experimenteer met kleurrijke meubels en accessoires en maak je huis, tuin of balkon alvast klaar voor het voorjaar.

Groene oase

Woon je in een drukke stad? Met groene tuinmeubelen en accessoires creëer je je eigen groene oase. Zo zijn de ROXÖ stoelen en krukken vanaf februari ook verkrijgbaar in groen. SOCKER sierpotten maken het plaatje compleet.

Zet ze op de grond, hang ze op of bevestig ze aan de balkonrails. Vanaf februari verkrijgbaar in rood, blauw, groen en geel.

Tuin, Terras & Balkon trends 2014: Ikea Tuinmeubelen & Tuinaccessoires: Beken Kleur met Ikea dit Voorjaar! - Rode Tuinmeubelen en Accessoires - Meer Tuin Trends... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Ikea Tuin, Terras & Balkon Trends 2014  

Spetterend rood

Begin het voorjaar goed met een explosie van spetterend rood. Kies voor een blikvanger als de IKEA PS VÅGÖ tuinstoel, vanaf februari ook in het rood verkrijgbaar. Maak het geheel af met SOLVINDEN buitenverlichting. De vrolijke rode lampions werken op zonne-energie, je hebt dus geen kabels of stopcontact nodig.

Tuin, Terras & Balkon trends 2014: Ikea Tuinmeubelen & Tuinaccessoires: Beken Kleur met Ikea dit Voorjaar! - Blauwe Tuinmeubelen en Accessoires - Meer Tuin Trends... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Ikea Tuin, Terras & Balkon Trends 2014  

Rustgevend blauw

Kom helemaal tot rust in een tuin of balkon vol blauwe accessoires. Het waterbestendige LISEL buitentapijt met opvallende print is ideaal om extra sfeer te creëren in de tuin of een saaie balkonvloer op te vrolijken. Blauwe LUGNT geurkaarsen zorgen voor de finishing touch.

Tuin, Terras & Balkon trends 2014: Ikea Tuinmeubelen & Tuinaccessoires: Beken Kleur met Ikea dit Voorjaar! - Gele Tuinmeubelen en Accessoires - Meer Tuin Trends... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Ikea Tuin, Terras & Balkon Trends 2014  

Stralend geel

Met deze gele tuinmeubelen en accessoires schijnt het zonnetje altijd. Stralend middelpunt is de IKEA PS 2012 stoel. De nieuwe SOLFINT serie van plastic is ideaal om buiten te gebruiken. De bekers, borden en schalen neem je overal mee naar toe. Vanaf februari verkrijgbaar in rood, blauw, groen en geel.De producten zijn vanaf februari verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 7.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.

Bron: Ikea.com

Google+