Trendy Tuinposter voor Tuin, Terras & Balkon

Tuinposter Voor Tuin, Terras & Balkon

En Welke Tuinposter Komt Hier in te Hangen? – Tuinposter, Tuindoek en Tuinschilderij Trends – MEER Tuin, Terras & Balkon Tips… (Foto Enki, 123RF Stockfoto  op DroomHome.nl)

Auteursrecht: enki / 123RF Stockfoto

Tuinposter & Tuinschilderij 2019 In Zomer & Winter

Tuinposters & tuinschilderijen voor buiten zijn het decoratieve tuinidee in uw tuinontwerp! Uw eigen huissfeer binnen ook buiten met tuinposters van hoge kwaliteit en creeer eenheid tussen tuinmeubels en tuindecoratie met foto doek & eigen foto voor een romantisch of lounge design terras ontwerp.

Tuindoek Foto & Tuinposter Trends 2019

Wat zijn de populaire tuinposter foto's 2016 voor in de tuin, op terras en balkon? Welk thema is DE tuinposter trend van dit jaar? Tuinposter ideeen:
  • Cijfers & letters en muurteksten tuinposter
  • Roze en gele felle kleuren bloemen tuindoek
  • Vrolijke nestkastjes met bonte vogels buiten poster
  • Hart hangers en natuurlijke materialen
  • Prachtig gekleurde vlinders op bloemen
  • Boeddha tuinposter voor de relax Zen tuin
  • Moderne kunst poster voor de design tuin

Tuinposters & Eigen Foto's Posters

Tuinposters zijn eigen foto’s & bestaande foto's van natuurdoorkijkjes, kleurrijke bloemen, tuinen en dieren maar ook foto's van eten en drinken, waterornament en vijver, strand en palmen, Frankrijk, trouwen, wellness, auto's, route 66.

Deze nieuwe tuinschilderij trend in de tuin, balkon en dakterras is een groot succes!Tuinposters geven een verrassende uitstraling aan de tuin terras, ze vormen een ware blikvanger. Een stukje tuin-art geeft kleur aan de tuin huis en veranda, ook in de winter. Door de kleurechte en weerbestendige tuinposters zo efficiënt mogelijk te gebruiken kan de kleine tuin, maar ook balkon er groter door lijken. Geef een lelijke beton balkon muur een modern design!

Kleurecht & Weerbestendig

De tuinposters zijn kleurechte, weerbestendige fotodoeken; ze hoeven dus bij een regenbui niet binnengehaald te worden. Ze zijn zelfs afwasbaar. Makkelijk dus, als er opspattend vuil op komt. Ze blijven tenminste 3 jaar hun heldere kleuren behouden. Afhankelijk van de plek waar u de tuinposter plaatst kan dit zelf 5 tot 10 jaar zijn.

Tuinposter Formaten

De foto tuinposter is verkrijgbaar in verschillende posterformaten, bijvoorbeeld op schilderij-formaat, maar ook als grote banieren. Van 170cm / 185cm hoog tot 7 meter breed!

Eigen Foto Als Buitenposter & Tuinposter

Het is ook mogelijk uw eigen foto op tuinposter aan te leveren en deze af te laten drukken als foto op doek, de tuinposter. U kunt natuurlijk ook een keuze maken uit de ruime fotoposter verzameling. Leef je uit!


Tuinposter Foto-Overzicht

Geen eigen foto, u kunt ook kiezen uit een grote collectie foto's als tuinposter boeddha, bloemen & planten, eten, uitgaan, kastelen en een romantische zonsondergang! Met tuinposters breng je je ‘eigen’ kunst in de tuin! De tuinschilderij brengt met het foto doek & canvasdoek binnen buiten.

Er kan gekozen worden uit de ruime verzameling foto op tuinposter in de fotogalerie. De foto’s zijn stuk voor stuk gemaakt door topfotografen en zijn onderverdeeld in verschillende categorieën om het zoeken naar een geschikte afbeelding makkelijker te maken. Wat te denken van een uitzicht op een heuvellandschap of strand? Maar een Hollands tulpenveld of italiaanse espresso zal zeker ook niet misstaan...

Tuindoek & Tuinposter Ophangsystemen

1) Onzichtbaar ophangsysteem: De tuinposters worden op een frame opgespannen, waardoor alleen alleen het doek zichtbaar is. Het natuurlijke karakter van de tuin & balkon blijft. De dikte van het frame, een schilderachtig effect.
2)
Alleen weersbestendig tuindoek: De consument kan met het tuindoek zelf een ophangsysteem bedenken.
3) Met ringen: De consument kan met behulp van Tistrips of spanelastieken de tuinposter aan de muur bevestigen.
4) Met Tule: De consument kan doormiddel van een lus in het tuindoek zelf met bijv. een lat of ronde stok de tuinposter bevestigen aan de muur.
5) Verchroomd tuinposter ophangsysteem: met zijn fraaie verchroomde knoppen een sieraad voor de tuin, tuinposter makkelijk te vervangen door nieuwe foto.
6) Aluminium Frame: Dit tuindoek wordt gespannen met elastieken tussen een aluminum frame met een erg mooi resultaat en makkelijk te verwisselen.

Tuinposter & TV Tuinprogramma

In het SBS6 televisie tuinprogramma 'De Tuinruimers' met presentator Rob Verlinde brengt de tuinarchitect in zijn tuinontwerp sfeer met een Boedha tuinposter in de tuin. Het Boedha tuinschilderij is de finishing touch in de rustgevende omgeving van de zen tuin. Meer tuinprogramma's ... 

Lees meer & tuinposter bestellen online: Tuinposter.nl 

Google+