Tuin, Terras & Balkon | Stadstuinieren met Ikea

Stadstuinieren met Ikea

Kleine Tuin, terras & Balkon Trend 

Stadstuinieren met Ikea! - Tuinieren in Kleine Tuin, Terras & Balkon met Handige Ikea Tuinaccessoires - Ikea Balkonpotten MEER... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)
Urban farming, urban gardening of stadstuinieren wordt ook in Nederland steeds populairder.

De uit New York overgewaaide trend houdt in dat je overal je eigen groenten, fruit of kruiden kan verbouwen. En daar heb je helemaal geen ruime achtertuin voor nodig. Tuinieren kan overal!

Ook op een balkon in het centrum van de stad. IKEA helpt je op weg met mooie plantenbakken, ruimtebesparende oplossingen, creatieve ideeën en het juiste gereedschap.

Stadstuinieren met Ikea! - Tuinieren in Kleine Tuin, Terras & Balkon met Handige Ikea Tuinaccessoires - Ikea Kruiden Kweken met Froer Kruiden Kweekbak & Socker Plantenpot voor aan het Balkon MEER... (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kruidenkwekerij

Met een eigen kruidenkwekerij heb je tijdens het koken altijd verse kruiden bij de hand. De FRÖER set bevat alles wat je nodig hebt voor het kweken van drie verschillende kruidenplantjes. Zoals munt, basilicum of peterselie.

Het kleinste balkon

Zelfs op het kleinste balkon is er plaats voor een kruidentuin. Creëer ruimte voor zes van je favoriete kruiden door de stalen SOCKER plantenpot aan de balkonrand te hangen.

Stadstuinieren met Ikea! - Tuinieren in Kleine Tuin, Terras & Balkon met Handige Ikea Tuinaccessoires - Ikea Planten Poten & Kruiden Kweken in Korken Voorraadpot en Gemak vergiet voor op het Balkon & terras MEER... (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Verbeelding

De mogelijkheden bij stadstuinieren zijn eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop. Een originele bloempot creëer je bijvoorbeeld door de KORKEN voorraadpot met potgrond te vullen.

Karakter

Geef je balkon extra karakter door de GEMAK vergiet te gebruiken als houder voor een pot met hangplant.

Stadstuinieren met Ikea! - Tuinieren in Kleine Tuin, Terras & Balkon met Handige Ikea Tuinaccessoires - Ikea Planten Poten & Kruiden Kweken in Socken Plantenkas met Tuingereedschap Grasmaro Tuinsierset MEER... (Foto Ikea op DroomHome.nl)

Ontkiemen

Laat je zaadjes ontkiemen in de SOCKER plantenkas. De dakluikjes kunnen half open worden gezet voor meer luchtcirculatie en een lagere temperatuur.

Bij de hand

Dankzij de handige opbergring heb je de GRÄSMARÖ tuinierset altijd bij de hand. Het tuingereedschap is extra slijtvast en duurzaam omdat het gemaakt is van kunststof versterkt met glasvezel.

Bron: Ikea 

Google+