5x De mooiste tuinkachels

5x De mooiste tuinkachels

Tuinkachel en tuinhaard Faber The Tube vrijstaande gaskachel (Foto: Droomkachels.nl  op DroomHome.nl)

Kun je ook niet wachten op die heerlijke lange avonden buiten zitten? 100% Genieten van de ondergaande zon vanaf jouw comfortabele loungebank op het terras, is al snel te regelen met: een tuinkachel. De volgende 5 Tuinkachels staan garant voor volop sfeervolle uren met een flinke dosis warmte. We proberen het vakantiegevoel van de avonden buiten zitten natuurlijk zolang mogelijk te rekken. Een mooi vuurtje stoken is toch wel de meest stoere maar ook romantische zomeractiviteit die er is!

Tuinkachels en tuinhaarden: BadBoysBrand Sparta, Thumbs Up en Mini-Me houtkachels (Foto: BadBoysBrand  op DroomHome.nl)

- Bad Boys Brand tuinhaarden
Als we het over stoer hebben, nou dan zijn de BadBoysBrand tuinkachels echt jouw ding! Deze Hollandse stalen buitenhaarden worden in jail gemaakt door de zware jongens van de metaalafdeling. Iedere tuinhaard stookt op hout en is uniek en genummerd. Van het tafelmodel Bad Boys Brand Mini Me (65cm hoog inclusief pijp) tot de Thumps Up (168cm hoog inclusief pijp) en iets hogere Sparta (222cm hoog inclusief pijp) al dan niet met Gate. De Sparta is ook te gebruiken als barbecue. Op het bijgeleverde RVS rooster kun je flinke stukken vlees kwijt.

Tuinkachels en tuinhaarden: Droomkachel Jelmer – vrijstaande houtkachel (Foto: Droomkachels.nl   op DroomHome.nl)

- Tuinkachel Droomkachel Jelmer
De vrijstaande Droomkachel Jelmer is compact van formaat (76 H x 50 B x 46 cm D, exclusief pijp) maar heeft een flink vermogen van 6 tot 10kWh. Je kunt met deze tuinkachel heel wat warmte genereren! Het rendement van 70% en de zeer milieubewuste emissieklasse 1, maakt het vuurspektakel nog net iets leuker. Het brandende hout is aan de voorzijde te bewonderen.

Tuinkachels en tuinhaarden: Droomkachel Leon – vrijstaande houtkachel en convectiekachel (Foto: Droomkachels.nl   op DroomHome.nl)

- Tuinkachel Droomkachel Leon
Het mooie ronde design maakt van Droomkachel Leon een aantrekkelijke tuinkachel. Deze vrijstaande houtkachel is ook een convectiekachel, waarbij extra lucht via de onderkant wordt aangezogen. Deze lucht wordt verwarmd en stijgt op. Tuinkachel Leon heeft hetzelfde rendement en vermogen als kachel-collega Jelmer.

Tuinkachels en tuinhaarden: Kaggels HIT 60/90 – vrijstaande houtkachel met barbecue (Foto: Droomkachels.nl   op DroomHome.nl)

- Kaggels HIT 60/90 tuinhaard en barbecue
Super stoer en helemaal van nu: de HIT! Tuinhaard Kaggels HIT is gemaakt van staal en cortenstaal. In het midden zit het stookgedeelte op hout en de vierkante brede vlakke buitenrand is een grote bakplaat. Het bak en braadgedeelte heeft verschillende temperaturen om andere gerechten op te bakken: van vlees, groente, vis tot gebakken eieren en pannenkoeken. Als dit geen HIT is?!

Tuinkachels en tuinhaarden: Faber The Tube gaskachel voor buiten (Foto: Droomkachels.nl   op DroomHome.nl)

- Faber The Tube tuinkachel
De duurste uit dit rijtje maar dan heb je ook wat! De moderne Faber The Tube Zoom is een gashaard met een uitstekend 80% rendement. Deze vrijstaande tuinhaard van staal heeft volledig vuurzicht en de gezelligheid straalt alle kanten op! 

Google+