5x Inspiratie Voor Elektrische Haarden in het Interieur

5x Inspiratie Voor Elektrische Haarden in het Interieur

5x Inspiratie voor Elektrische Haarden in het Interieur – Elektrische Haard Faber Boxx als Roomdivider (Foto Faber, Superkachels.nl  op DroomHome.nl)

Welkom thuis! Je kunt nu gaan genieten van het warme en comfortabele gevoel van relaxen voor een gezellig vuur in elke ruimte van het huis. Welke interieurstijl de kamer ook heeft (of zou je willen hebben), er is een elektrische haard die precies past bij de gewenste uitstraling. Geniet van de volgende 5 elektrische haarden ideeën en sta versteld van de bijzondere modellen.

Elektrische Haarden
Omdat de elektrische haard in zoveel soorten en maten komt, zijn de mogelijkheden onbeperkt. De haard brengt binnen paar minuten sfeer in de woonkamer met een levendig en realistisch vlammenspel. Het imiteert perfect brandende kolen, hout of gas, zonder een schoorsteen of rookkanaal nodig te hebben. Geen gesleep met hout of aanleg van een gasleiding. Nee, je moet alleen op zoek naar een stopcontact. Sommige haarden geven ook prettige stralingswarmte als bijverwarming.

5x Inspiratie voor Elektrische Haarden in het Interieur – Elektrische Haard Faber Synergy in de Muur/Wand Geplaatst. (Foto Faber, Superkachels.nl  op DroomHome.nl)

5 Interieurtips Voor Elektrische Haarden

1) - Houtkachel Effect   
In de woontrends rustiek en landelijk wonen, industriële stijl en de Bohemian inrichting is een houtkachel een gewilde accessoire in het interieur. Het stoere en natuurlijke van brandend hout brengt gelijk de juiste sfeer in huis. Superkachels heeft elektrische haarden die niet te onderscheiden zijn van echte houtkachels. Op ultra-fijn waterdamp wordt het vlammenspel geprojecteerd dat dezelfde kleuren heeft en dezelfde bewegingen maakt als echt hout. Het ‘vuur’ hoeft niet meer in de gaten gehouden te worden. Eén druk op de knop is genoeg in plaats van druk in de weer zijn met houtblokken en aanmaakhoutjes.

2) - Haard als Roomdivider
Zonder van alles te moeten verbouwen of aan te leggen kan een elektrische haard een praktische roomdivider zijn om een ongezellig lange ruimte op te delen in 2. Creëer een sfeervolle hoek met vuurzicht vanuit zowel de woonkamer als keuken of de slaapkamer en badkamer ensuite.

3) - Elektrische Haard op Display
Bijzonder van design en helemaal van nu is de elektrische sfeerhaard die als het ware op een plank van beton ligt of verwerkt is in een displaykast voor aan de muur. Op het plateau en in het cubekastje kun je jouw favoriete woonaccessoires plaatsen. De waterdamp zorgt voor een prachtig rookeffect.

5x Inspiratie voor Elektrische Haarden in het Interieur – Elektrische Haard Faber Stack Logs als Displaykast (Foto Faber, Superkachels.nl  op DroomHome.nl)

4) - Veilig Outdoor Vuur
Alle seizoenen rond genieten van een prachtig en veilig haardvuur is het ultieme genot van de huizenbezitter. Nieuw is de elektrische haard speciaal voor buiten. Deze is uit te breiden met een terras verwarmer voor lange zomeravonden op het terras en in de tuin.

5) - Compleet Entertainment Meubel
Ze zijn er echt: complete entertainment tv-meubels met een ingebouwde elektrische haard.  Een multimediameubel als centraal focuspunt voor in de woonkamer, slaapkamer of de hanghoek voor chillende tieners. Met een ingebouwd speaker systeem, Blue Tooth geluid en een mini-koelkastje is de man cave al bijna ingericht, op de relaxstoel na.

Google+