Alle Haarden & Kachels Noviteiten 2019

Alle Haarden & Kachels Noviteiten 2019

Nieuwste Haarden & Kachels en Duurzaamheid in Uw Haard 

Haarden & Kachels Trends: Alle Haarden & Kachels Noviteiten en Duurzaamheid in Tijdschrift UW Haard 2019 - Ronde Haard van Scan 66 (Foto UW Haard  op DroomHome.nl)
UW haard, hét tijdschrift voor de consument op het gebied van haarden, schouwen en kachels, ligt vanaf vandaag in de winkel.

Editie 2019 is nog uitgebreider en informatiever geworden. Het magazine is opgedeeld in rubrieken, waar alle modellen aan bod komen, zoals: hang- en liftdeurhaarden, hout, gas- en vrijstaande haarden, doorkijk-, hoek- en inbouwmodellen. Zo worden de persoonlijke mogelijk heden voor het interieur waarin een open haard of kachel moet komen, in één oogopslag duidelijk.

Haarden & Kachels Trends: Alle Haarden & Kachels Noviteiten en Duurzaamheid in Tijdschrift UW Haard 2019 - Gashaard danta van Wanders Fires & Stoves (Foto UW Haard  op DroomHome.nl)

Een ander belangrijk item dat ruimschoots aan bod komt in deze uitgave is duurzaamheid. Duurzaam verwarmen en duurzaam stoken, het hoe en wat staat beschreven in dit artikel. De redactie zette zoveel mogelijk manieren om duurzaam te verwarmen en milieubewuster stoken op een rij. Met daarnaast speciale aandacht voor cv-haarden en pelletkachels.

Haarden & Kachels Trends: Alle Haarden & Kachels Noviteiten en Duurzaamheid in Tijdschrift UW Haard 2019 (Foto UW Haard  op DroomHome.nl) Uw Haard

UW haard is een tijdschrift voor de consument die een nieuwe haard of kachel wil aanschaffen of geïnteresseerd is in noviteiten op dit gebied.

UW haard is o.a. in de winkel en hier beneden verkrijgbaar.

De UW gidsen worden uitgegeven door BouwMedia en bestaan uit een serie van vier bladen. UW haard is de derde uitgave dit jaar. Eerder al verschenen UW keuken en UW badkamer. UW vloer volgt in november.

Op zoek naar meer haarden en kachels inspiratie van UW Haard? Kijk HIER. 

UW HAARD MAGAZINE BESTELLEN

Google+