Draagbare Houtkachel voor Buiten!

Draagbare Houtkachel voor Buiten

Harrie Leenders Buitenkachel voor Lange Avonden Outdoor

Haarden & Kachels – Draagbare Houtkachel Faltovn voor Buiten van Harrie Leenders – Buitenkachel op Hout voor Outdoor Gebruik – MEER Haarden…. (Foto Harrie Leenders Houtkachel Faltovn  op Droomhome.nl)
Uit de koker van Harrie Leenders haarden komt dit najaar iets heel bijzonders. Het is de draagbare houtkachel Fältovn voor buitengebruik.

Speciaal voor natuurliefhebbers en avonturiers. Wil je erop uittrekken in de natuur dan is Fältovn de ideale reisgenoot.

 Vervaardigd van gestraald en hittebestendig gelakt staal is hij met zijn 10 kilo gemakkelijk te vervoeren en biedt overal warmte en sfeer. Op de camping, in de vrije natuur, in de open lucht of in een tipitent.

Haarden & Kachels – Draagbare Houtkachel Faltovn voor Buiten van Harrie Leenders – Buitenkachel op Hout voor Kamperen, Hiking & Ander Outdoor Gebruik – MEER Haarden…. (Foto Harrie Leenders Houtkachel Faltovn  op Droomhome.nl)

De kachel wordt geleverd met 3 pijpen en een zijrekje waarop een pannetje kan worden gezet. Het onderstel is inklapbaar en de pijp en het zijrekje passen voor transport in de kachel. Optioneel is er een PVC draagtas leverbaar en een speciale tentdoorvoer en een 45º bocht.

Fältovn biedt niet alleen warmte. De extra dikke bovenplaat is gemaakt om een potje op te koken. Fältovn brandt het beste op droog hout.

Haarden & Kachels – Draagbare Houtkachel Faltovn voor Buiten van Harrie Leenders – Buitenkachel op Hout voor Outdoor Warmte & Koken – MEER Haarden…. (Foto Harrie Leenders Houtkachel Faltovn  op Droomhome.nl)

Afmetingen in cm (ingeklapt): 46,2(l) x 19,3(b) x 26,3(h)
Prijs: € 550,--
Kleur: zwart

Bron: www.leenders.nl


Hout Tass

Duurzame Draagtas voor Kachel & Haard Hout

Haarden & Kachels – Duurzame Kachels & Openhaard Hout Draagtas Tass van Harrie Leenders – MEER Haarden…. (Foto Harrie Leenders Hout Draagtas  op Droomhome.nl)
Tass is de naam van deze duurzame draagtas voor hout. Hij is gemaakt van hergebruikte petflessen en heeft de kwaliteit en kenmerken van vilt.

De handvatten zijn gemaakt van een hoogwaardig leer en de harde kunststof bodem zorgt voor stevigheid en bescherming tegen de vochtige grond.

Het ontwerp is van Bart Leenders, in samenwerking met lederspecialist René Jacobs. Elke Tass is handgemaakt, wat getuigt van vakmanschap tot in het kleinste detail.

Haarden & Kachels – Duurzame Kachels & Openhaard Hout Draagtas Tass van Harrie Leenders in het Zwart  – MEER Haarden…. (Foto Harrie Leenders Hout Draagtas  op Droomhome.nl)

Oranje, zwart en blauw. Dat zijn de drie kleuren waarin de Tass verkrijgbaar is. Er is ook een kleine variant, handig voor aanmaakblokjes, lucifers of één blok hout.

Verkoopprijs Tass groot: € 98,--. Afmetingen in cm: 49(l) x 26(b) x 37(h).
Verkoopprijs Tass klein: € 27,--. Afmetingen: 16(l) x 11(b) x 21(h). Bron: www.leenders.nl

Google+