Gashaarden met het Ultieme Vuur!

DRU Gashaarden met Eco Wave

Gashaarden met het Ultieme Vuur – Dru Maestro Gashaard met Eco Wave – MEER Haarden.. (Foto Dru Haarden  op DroomHome.nl)

Vuur zoals vuur bedoeld is. Met de nieuwe Maestro serie introduceert DRU het ultieme vuur.

De sfeervolle gashaarden kenmerken zich door een strak design, veel glas en een nog authentieker, natuurlijker haardvuur. Ook zijn de Maestro haarden uitgerust met Eco Wave, dat zelfs bij lagere temperaturen levendige vlammen garandeert.

Unieke Brander
DRU ontwikkelt al meer dan 260 jaar innovatieve producten die sfeer en rendement op een slimme manier combineren.

Voor de Dynamic Flame Burner, een geheel nieuwe technologie, is de brander in de keramische houtblokken verwerkt waarbij de vlammen één worden met het hout. Dit zorgt voor een nog echtere vuurbeleving.

Drie Modellen
De Maestro haarden van DRU zijn verkrijgbaar als frontmodel (met handige klapdeur), hoekhaard of driezijdige gashaard. Daarbij is ontspiegeld glas een optie. Twee modellen zijn strak tegen de muur of hangend te plaatsen. Voor de binnenafwerking is bovendien een keuze mogelijk uit zwart glad, Ceraglass zwart of classic steen. 

Natuurlijk Vlambeeld
De vlammen van een Maestro inbouwhaard hebben meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. Door het energiezuinige Eco Wave systeem kun je bij een laag vermogen toch genieten van een mooi vlambeeld. Met de gratis DRU Control App en afstandsbediening is het vlammenpatroon én het gasverbruik eenvoudig zelf te bepalen.

Overal te Plaatsen
Het PowerVent® systeem van DRU geeft je de vrijheid om een gashaard te plaatsen waar je maar wilt; midden in de kamer, in een slaapkamer of keuken. De afvoer kan tot 60 meter horizontaal, verticaal of via allerlei bochten naar de buitenlucht worden weggewerkt. Voor een impressie maakt een DRU dealer vrijblijvend een advies op maat met een 3D-tekening. Een DRU Maestro Eco Wave gashaard is er al vanaf € 3.695,-. Informatie:Dru.nl


Gratis Dru Haarden & Kachels Brochure

Google+