Gezelligheid van Open Haard, Efficiëntie van Gesloten Haard

Gezelligheid van Open Haard, Efficiëntie van Gesloten Haard

Haarden Trends: Stuv 22 Gezelligheid van een Open Haard, Efficientie van een Gesloten Haard - Haard met Verschillende Kaders, Houtkarretje - MEER Haarden... (Foto Stuv 22 Haard  op DroomHome.nl)

Haardvuur mag gezien worden. Of de haard nu open of gesloten is, geen enkel storend element hindert het zicht op het vuur. De liftdeur gaat eenvoudig open en verdwijnt volledig in het decor. Maximaal genot en optimale integratie van de Stûv 22 in ieder interieur.

Dankzij de gepatenteerde Stûv-technologie kan de deurkader volledig weggewerkt worden met een materiaal naar keuze. De techniek wordt daarmee volledig onzichtbaar. Om onderhoud uit te voeren, kan het kader kantelen zodat de binnenzijde van het glas en de technische onderdelen van de haard gemakkelijk te bereiken zijn.

Met een enorm aanbod in kaders, panelen, maten en afwerkingen past deze haard in ieder soort interieur. Stûv verkoopt kaders in staal en een structuur voor een gepersonaliseerde look. Ook kunnen oplossingen op maat worden gecreëerd door  natuursteen, ethernit, hout of zink op het structuur aan te laten brengen. De kaders zorgen voor een integratie passend bij de architectuur en ze  vergemakkelijken bovendien de afwerking.

Het vuur brandt heel rustig en efficiënt waardoor een mooi vlammenbeeld ontstaat. Deze haard laat zich door een simpele luchtschuif erg goed regelen. Je kunt er voluit mee stoken maar ook een rustig vuurtje mee creëren en het glas altijd mooi schoon blijft. Informatie bij: Stuv.com

Google+