Haarden - Doorkijkhaard als Ruimteverdeler

De Doorkijkhaard als Ruimteverdeler

Haarden Trends: Doorkijkhaarden als Roomdivider - Stuv 21 Haard - MEER Haarden... (Foto STUV  op DroomHome.nl)

Vanuit meer dan 1 ruimte zicht op het prachtige vlammenspel van de haard? De trend op het gebied van haarden is de doorkijkhaard. Deze biedt vanuit 2 verschillende vertrekken zicht op het vuur.

Ideaal als ruimteverdeler tussen keuken en kamer, eethoek en zithoek, en slaapkamer –kleedkamer.  Naast de sfeer zorgt de haard ook voor een optisch ruimer effect,  verwarmt het beide vertrekken en kan men aan beide zijden van het vlammenspel genieten.

Het glas blijft hierbij altijd schoon dankzij de voorverwarmde lucht die via de 4 zijden van het glas komt. Dit unieke systeem heet “Air Wash System”.

De Belgische haarden fabrikant STÛV ontwikkelde de haard STÛV 21  die tweezijdig kan worden ingezet en welke in vier maten kan worden uitgevoerd. Deze haard heeft een zeer hoog rendement van meer dan 70%.

Haarden Trends: Doorkijkhaarden als Roomdivider - Stuv 21 Haard in de Keuken. (Foto STUV  op DroomHome.nl)

Stûv heeft al meer dan 20 jaar liftdeurhaarden in haar collectie. Bij de dubbelzijdige variant is er aan weerszijden een liftdeur zodat men een open en gesloten haard in één heeft. De liftdeur kantelt naar voren waardoor de glasplaat heel eenvoudig gereinigd kan worden. Ook het bijvullen van het hout en het verwijderen van asresten is middels de liftdeur kinderspel. Informatie: Stuv.com Alles over haarden.

Google+