Haarden & Kachels | Gashaard Strips van Piet Boon & Tulp

Gashaard Strips -  Design Piet Boon

Nieuwste Tulp & Piet Boon Haarden

Haarden & Kachels - Design Gashaard Strips van Piet Boon & Tulp, Strips Haard PB 145.45 Zwart  - MEER Haarden ... (Foto Tulp Firemakers  op DroomHome.nl)
Sfeer en design gaan heel goed samen! De nieuwe haarden collectie van interieuront werper Piet Boon en Tulp is een aanwinst voor een sober en stoer interieur.

Piet Boon en TULP delen de liefde voor het gebruik van mooie materialen, hebben aandacht voor detail en een focus op de functionaliteit van de inbouwhaard.

Samen hebben zij een exclusieve lijn gashaarden ontworpen: STRIPS. Deze nieuwste serie haarden STRIPS heeft architectonische lijnen en een tijdloos design. Echt een Piet Boon ontwerp!

Haarden & Kachels - Design Gashaard Strips van Piet Boon & Tulp, Brandende Strips Haarden Wit & Zwart  - MEER Haarden ... (Foto Tulp Firemakers  op DroomHome.nl)

Strips Design Haarden

Opvallend en tegelijk uniek is het gebruik van de STRIPS als onderdeel van de haard. Afhankelijk van de architectuur in de ruimte wordt gekozen om de STRIPS aan de achterzijde (gestreepte achterwand), uit-stekend kader van 5cm en/of zijkanten te plaatsen of juist een dominantere plaats te geven aan de voorzijde van de inbouwhaard. Je hoeft het vuur immers niet perse te zien om het te beleven. De haard kan worden uitgevoerd in zwart of wit. Er zijn vijf verschillende modellen en afmetingen. Alle haarden worden geleverd met de unieke dubbele brander van TULP.

Haarden & Kachels - Design Gashaard Strips van Piet Boon & Tulp, Brandende Strips Haard Wit  - MEER Haarden ... (Foto Tulp Firemakers  op DroomHome.nl)

Strips, de design haard van Piet Boon & Tulp! Bron: Tulp.eu

Google+