Haarden & Kachels | Stoere Houtkachel Boxer Black

Stoere Houtkachel Boxer Black

Haarden & Kachels - Houtkachels

Haarden & Kachels - Stoere Houtkachel Boxer Black van Harrie Leenders Haardkachels - MEER Haarden ... (Foto Harrie Leenders Boxer Black Houthaard  op DroomHome.nl)

Wat een verschil een aanpassing in kleur al niet kan maken. Naast de Boxer Plus van haardenbouwer Harrie Leenders is er nu ook de Boxer Black. Deze houtkachel heeft in tegenstelling tot de Boxer Plus zijdelen en handvat in de kleur antraciet.

 De 7 cm dikke zijdelen van beton geven de kachel een robuuste uitstraling. Daarnaast beschikt de Boxer Black over een kleine houtopslag.

Haarden & Kachels - Stoere Houtkachel Boxer Black van Harrie Leenders Haardkachels - MEER Haarden Brochures ... (Foto Harrie Leenders Boxer Black Houthaard  op DroomHome.nl)

Boxer Black is functioneel. Het is de meest geavanceerde kachel die bij Leenders ooit is gemaakt. Boxer Black is snel op bedrijfstemperatuur en de zijdelen uit Prestolith houden de warmte vervolgens lang vast. Zelfs acht uur na het doven van het vuur heeft de Boxer Black nog een warmte van ongeveer 60° C. Lekker behaaglijk, ook als de haard niet meer brand.

Alle haarden van Harrie Leenders worden getest en zijn CE gecertificeerd. Ze voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Verkoopprijs: € 3.515,- incl. BTW

Haarden & Kachels - Stoere Houtkachel Boxer Black van Harrie Leenders Haardkachels - MEER Houtkachels ... (Foto Harrie Leenders Boxer Black Houthaard  op DroomHome.nl)

Eigenschappen

 Algemeen:          Gesloten houthaard
 Vermogen:          tussen 4 en 12 kW
 Rendement:        meer dan 80%
 Mogelijkheden:   houthaard
 Materiaal:            staal, vuurbeton, brandkamer volledig uit keramiek
 Gewicht:              circa 250 kg
 Rookafvoer:         Ø 15 cm, zowel boven als achter afvoer
 Kenmerken:         stralings- en convectiewarmte
 Keuring:               voldoet aan de strengste normen binnen de EU
 Kleuren:               stalen delen in zwart / zijstenen in antraciet.
 Made in Holland

Bron: Harrie Leenders Haardkachels

Google+