Haarden & Kachels Trends | Green Design CV Haarden

Dru CV Haarden met Green Design

Sfeervolle energiezuinige CV-haarden op gas of hout

Energiezuinige CV Haarden – Dru CV Haarden met Green Design – MEER Haarden… (Foto Dru CV Haard Agua F100 op DroomHome.nl)
Onder het label Green Design presenteert DRU Verwarming een serie sfeervolle en energiezuinige CV-haarden op gas of hout.

De haarden kunnen eenvoudig op een bestaande of nieuwe CV-installatie worden aangesloten. Milieubewuste consumenten kunnen kiezen voor een inbouw- of vrijstaande haard.

En uit drie merken: DRU, Dik Geurts en Spartherm.

Duurzame verwarming

De CV-haarden uit het Green Design assortiment van DRU gebruiken de vrijgekomen warmte van het vuur om het water van een CV en boiler comfortabel en verantwoord te verwarmen.

Door optimaal gebruik te maken van bestaande energiebronnen is het mogelijk om de hele dag lang te genieten van een haard.

Energiezuinige CV Haarden – Dru CV Haarden met Green Design – MEER Haarden… (Foto Inbouw Houthaard van Spartherm op DroomHome.nl)

Slimme haarden

De intelligente CV-haarden werken samen met een CV. Hierdoor blijft een woning gelijkmatig verwarmd.

Overtollige warmte wordt opgeslagen tot het moment dat deze weer nodig is, bijvoorbeeld om te douchen. Dat is gunstig voor zowel het milieu als de energierekening. De CV-haarden zijn ook te combineren met zonnepanelen en warmtepompen.

Gas of hout

DRU biedt een ruime keuze uit strak vormgegeven CV-haarden. Onder het eigen merk DRU zijn er CV-haarden op gas, met afstandsbediening.

Dik Geurts heeft vrijstaande houtkachels, met een warmtewisselaar of watermantel. De inbouw houthaarden van Spartherm zijn voorzien van een lift- of draaideur.

Energiezuinige CV Haarden – Dru CV Haarden met Green Design – MEER Haarden… (Foto Dik Geurts Vrijstaande Houtkachel op DroomHome.nl)

Over DRU Verwarming

DRU is in 1754 opgericht en is daarmee een van de oudste industriële bedrijven van Nederland.

Na de ontdekking van het aardgas is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van openhaarden en kachels. Daarbij wordt stijlvol design gecombineerd met de nieuwste technieken. De milieuvriendelijke haarden van DRU kenmerken zich door een laag energieverbruik en een hoog rendement. De collectie haarden en kachels is brandend te bekijken in het DRU Inspiration Centre in Duiven. Meer informatie: www.dru.nl


Gratis Dru Haarden & Kachels Brochure

Google+