Haarden & Kachels Trends | Houtkachels in Scandinavie Sfeer!

Houtkachels in Scandinavië Sfeer

 Kachels & Haarden in nieuwe editie Uw Haard

Haarden & Kachels Trends: Houtkachels in Scandinavië Sfeer! Nieuwste Kachels & Haarden in Nieuwe Editie Uw Haard – Meer Kachels … (Foto Uw Haard Magazine  op DroomHome.nl)

Houtkachel Jotul - Uw Haard  

UW Haard, sinds jaar en dag hét magazine voor de consument op het gebied van kachels en haarden, signaleert een nieuwe trend voor 2014 overgewaaid uit het koude Scandinavië: de houtkachel is hot!

De houtkachel staat garant voor een maximum aan sfeer en zorgt voor genoeg warmte om een behoorlijke ruimte te verwarmen. Elegante ontwerpen met extra grote ruiten waar het vlammenspel van diverse kanten zichtbaar is. Robuuste gietijzeren kachels of moderne modellen met een strak weggewerkte houtlade. Achter glas of als open vuur.

De houtkachel geeft een stijlvolle Scandinavische look aan elk interieur. Uitgerust met hoogstaande technologie zorgen de milieuvriendelijke kachels voor een optimale verbranding en dus voor een minimale uitstoot en maximaal rendement. Houtkachels passen dan ook prima in een milieubewuste leefstijl. Als ze goed worden gestookt, dragen ze niet bij aan het broeikaseffect.

Haarden & Kachels Trends: Houtkachels in Scandinavië Sfeer! Nieuwste Kachels & Haarden in Nieuwe Editie Uw Haard – Speksteenkachel Jydepesjen - Meer Kachels … (Foto Uw Haard Magazine  op DroomHome.nl)

Speksteenkachel Jydepesjen - Uw Haard   

Nieuwe Editie Uw Haard ~ Duurzaam Verwarmen

Haarden & Kachels Trends: Houtkachels in Scandinavië Sfeer! Nieuwste Kachels & Haarden in Nieuwe Editie Uw Haard – Meer Uw Woonmagazine … (Foto Uw Haard Magazine  op DroomHome.nl)UW Haard signaleert daarnaast een andere ontwikkeling: duurzaam en milieubewust stoken is van deze tijd. Wie milieubewust wil verwarmen, doet er goed aan zich te oriënteren op het gebied van pellet- en speksteenkachels, accumulerende haarden en kachels en cv-haarden. Daarmee kan het energieverbruik zo laag mogelijk worden gehouden en wordt het huis toch behaaglijk warm. UW Haard zet in deze nieuwe editie de voordelen op een rij. En door de samen werking met de Sfeerverwarmingsgilde (SVG), kan UW Haard nog meer vakkennis en informatie bieden omtrent goed en verantwoord stoken. UW Haard is een tijdschrift voor de consument, die een nieuwe haard of kachel wil aanschaffen en ligt vanaf eind september in de kiosk of is te bestellen. Bron: Uw Haard


UW Haard Magazine Bestellen

Google+