Haarden & Kachels Trends | Nieuwe Dru Design Gashaarden

Nieuwe Dru Design Gashaarden

Moderne Metro Doorkijkhaard, Hoekhaard & Front Model Gashaarden

Haarden Trends – Nieuwste Dru Design Gashaarden – Dru Hoekhaard Metro XTU – Meer Haarden… (Foto Dru Gashaarden  op DroomHome.nl)
Met de winter in het vooruitzicht heeft DRU, als specialist in gashaarden, de stijlvolle Metro lijn uitgebreid met zes nieuwe modellen met een breedte van 100 cm.

De moderne, strak vormgegeven inbouwhaarden zijn voorzien van de energiezuinige Eco Wave brandertechniek waarmee een eigen vlammenpatroon kan worden gekozen.

Sfeervol interieur

DRU heeft voor elk interieur een passende Metro haard.

Er is een keuze mogelijk uit een frontmodel, tunnelmodel of een 2- of 3-zijdige hoekhaard. Net als het U-model is het tunnelmodel als doorkijkhaard zeer geschikt als roomdivider.

De gashaarden kunnen met het flexibele PowerVent© systeem bijna overal in een woonruimte worden geplaatst.

Haarden Trends – Nieuwste Dru Design Gashaarden – Dru Doorkijkhaard Metro XTU – Meer Haarden… (Foto Dru Gashaarden  op DroomHome.nl)

Zelf je vlammen instellen

De Eco Wave brander verdeelt het vuur over de gehele breedte en diepte van de haard.

De hoogte van de vlam is in 15 standen instelbaar. Dankzij de innovatieve techniek is controle over de warmte mogelijk en kan tot 50% op het gasverbruik bespaard worden. Met de handige DRU Control App is de bediening van de haard via tablet of smartphone bovendien heel eenvoudig.

Het nieuwe aardgas

Doordat aardgas in Nederland steeds schaarser wordt, moet er gas worden geïmporteerd vanuit het buitenland.

Nieuwe gashaarden moeten vanaf 2017 gekeurd zijn voor dit nieuwe gas dat anders van samenstelling is. Dankzij het Vario Burner Systeem zijn de nieuwe Metro gashaarden van DRU al klaar voor de toekomst.

Haarden Trends – Nieuwste Dru Design Gashaarden – Dru Front Model Gashaard Metro XTU – Meer Haarden… (Foto Dru Gashaarden  op DroomHome.nl)

Over DRU Verwarming

DRU is in 1754 opgericht en is daarmee een van de oudste industriële bedrijven van Nederland.

Na de ontdekking van het aardgas is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van openhaarden en kachels. Daarbij wordt stijlvol design gecombineerd met de nieuwste technieken. De milieuvriendelijke haarden van DRU kenmerken zich door een laag energieverbruik en een hoog rendement. De collectie haarden en kachels is brandend te bekijken in het DRU Inspiration Centre in Duiven. Prijzen van de nieuwe Metro 100XT gashaarden variëren van € 3.495,- tot € 4.095,- Meer informatie: www.dru.nl


Gratis Dru Haarden & Kachels Brochure

Google+