Ontdek de open haard ideeen voor je interieur

Mooie open haard ideeen voor je interieur

Open haard ideeen: Dik Geurts houtkachel Odin Plateau (Foto Dik Geurts  op DroomHome.nl)

Sfeer en warmte, dat brengt een open haard! Niet alleen in de landelijke woning of in herenhuizen, maar ook in de moderne en industriële woonstijl zie je een prachtige open haard pronken. Ik laat je graag meerdere open haarden als de houtkachel, de gashaard en de houthaard zien die perfect passen bij de verschillende interieurstijlen. Zeker ook in jouw interieur!

Bijzondere open haard voorbeelden voor thuis

1) Open haard meubel

Is die bijzonder of niet?! Op bovenstaande foto zie je de prachtige Dik Geurts Odin Plateau. Deze geweldige design houthaard komt met een plateau, waarop de robuuste houtkachel zijn eigen plekje heeft gekregen. De ronde vorm van de Odin zorgt voor een fantastisch open haard vlammenspel. De vlammen zijn te controleren met één luchtschuif en de vermiculiet binnenbekleding zorgt voor schone verbranding en meer rendement. Voor de haardhout opslag: er past genoeg haardhout in het plateau. Wat ook nog zeer decoratief staat.

Open haard ideeen: Gashaard DRU Lugo 70 / 80 Eco Wave met hoek vuurzicht (Foto DRU  op DroomHome.nl)

2) Hoekhaard: vuurzicht hoek open haard

Niet alleen voor voren, maar ook van opzij wil je de vlammen kunnen zien. Bij de gashaard DRU Lugo 70 of 80 Eco Wave heb je fantastisch zicht op het vuur door het glas dat de hoek omgaat. Deze design gashaard is prachtig ingebouwd in een wandmeubel die zo één wordt met het gehele interieur.

Open haard ideeen: Retro gashaard Dovre 35GA – kleinste gashaard onder alle gashaarden (Foto Dovre  op DroomHome.nl)

3) Haarden in verschillende woonstijlen en groottes

Van de traditionele grote vuurplaats open haard in de boerderij of herenhuis, de langgerekte design gashaard, de robuuste industriele houtkachel tot de kleinste gashaard in retro stijl. Voor iedere interieurstijl zijn er types en modellen in verschillende afmetingen beschikbaar. Hij mag dan klein zijn de Dovre 35GA retro gashaard, maar hij kan +/- 90 m3 volledig warm krijgen.

Open haard ideeen: Driezijdige Houthaard en inzethaard – Houtkachel Barbas Unilux 6 270 three sided (Foto Barbas  op DroomHome.nl)

4) Driezijdige houthaard met televisie oplossing 

Op bovenstaande foto staat een houthaard met optimale vuurbeleving en een geweldige plek voor de TV.  Je ziet de Barbas Unilux 6 260 thee sided, de driezijdige houthaard die prachtig in een woonblok is ingebouwd met op rechts de televisie. Stoer en industrieel met ruimte voor open haard houtopslag en mooie woonaccessoires.

Open haard ideeen: Faber The Mood buitenhaard op gas – gashaard voor buiten (Foto Faber The Mood  op DroomHome.nl)

5) Net als in de woonkamer: de buitenhaard op gas

Het interieur uit de woonkamer doortrekken naar de tuin is dé grote woontrend van de afgelopen jaren. Hoe geweldig is het niet als je de sfeer, het design en comfort van een gashaard buiten in de tuin en op het terras hebt? Faber The Mood is een frameloze buitenhaard op gas die los kan staan of ingebouwd kan worden. De gashaard kan geplaatst worden met frontzicht en als doorkijk haard.

Google+