Radiatoren Trends | Vintage Radiator in Retrolook!

Vintage Radiator in Retrolook!

Stoere Authentieke Designradiator van Vasco

Radiator Trends: Vintage Radiator in Retrolook! Designradiator in Vintage Stijl voor de Industriele Woonstijl - Radiator Vintage van Vasco - MEER Kachels & Haarden .... (Foto Vasco  op DroomHome.nl)
Het verleden vormt voor veel interieurarchitecten en inrichters de inspiratie voor de aankleding en inrichting van een ruimte. Traditionele ontwerpen, ‘klassiekers’ worden dankbaar ingezet om de woning een retro look te geven.

Vasco speelt hierop in met de kolomradiator Vintage. Deze robuuste radiator kenmerkt zich door een stoere en authentieke vormgeving en hoge technische prestaties.

Vintage is gebaseerd op het archetype van de kolomradiator van vroeger.

Radiator Trends: Vintage Radiator in Retrolook! Designradiator in Vintage Stijl voor de Industriële Woonstijl - Radiator Vintage van Vasco – MEER Industrieel Interieur .... (Foto Vasco  op DroomHome.nl)

Vintage Designradiator

De radiator Vintage is uitgevoerd in twee modellen, type 50 en type 90. Het cijfer staat voor het aantal millimeters tussen de kolommen. Vintage komt het beste tot zijn recht in de unieke transparante coating, het soort ‘naakte’ staal dat past in een industrieel loft of atelier, grote keuken of badkamer. De radiator kan ook in andere kleuren worden uitgevoerd. Deze kolomradiator is uitermate geschikt voor grotere ruimtes en kan zowel tegen de wand als op de vloer geplaatst worden.

Radiator Trends: Vintage Radiator in Retrolook! Designradiator in Vintage Stijl voor de Industriële Woonstijl - Radiator Vintage van Vasco – MEER Design Interieur .... (Foto Vasco  op DroomHome.nl)

Door de natuurlijk hoge warmteafgifte zijn deze radiatoren ook uitermate geschikt voor lage temperatuurverwarming en elke gangbare warmtebron. Bron: www.vasco.eu

Google+