Hausschwein - Marcel Wanders Design Speelgoed & Opberger

Hausschwein - Marcel Wanders Design Speelgoed & Opberger

Hausschwein - Marcel Wanders Design Speelgoed en Opberger voor Cybex – MEER Marcel Wanders… (Foto Cybex  op DroomHome.nl)

Introductie van het 'Hausschwein': Een uniek interieurobject waarin design en speelse functionaliteit samenkomen.

CYBEX zet zich al sinds 2005 af tegen de traditionele benadering van kinderwagens, autostoeltjes en accessoires door te focussen op design, functionaliteit en veiligheid voor modebewuste ouders. Het nieuwe 'Hausschwein' is niet direct wat je verwacht van een merk voor mobiliteit van kinderen, en treedt ook buiten de gebaande paden van designobjecten.

CYBEX, het succesvolle merk voor kindermobiliteit en lifestyle, en de internationaal befaamde productontwerper en creatief directeur van Moooi, Marcel Wanders, hebben de handen ineen geslagen om een meubellijn te ontwikkelen waarmee ouders hun droom waar kunnen maken: “Living your most fabulous dream”. Het eerste product van deze exclusieve interieurcollectie is het 'Hausschwein', een accessoire voor in huis dat de belichaming vormt van het hoogste niveau van innovatie, functionaliteit en design.

Het Hausschwein (huisvarken) valt op vanwege het volmaakte design dat naadloos kan worden geïntegreerd in ieder stijlvol interieur, ongeacht of er wel of geen kinderen in huis wonen. Dit slanke varkentje is een pronkstuk in ieder huishouden en past bij elke vorm van schoonheid die er al is. Sterker nog, het kan de toon zetten voor de volgende fase in trendy wonen.

Hausschwein - Marcel Wanders Design Speelgoed en Zitmeubel voor de Kinderen en Opbergmeubel van Cybex. (Foto Cybex  op DroomHome.nl)

Behalve dat de Hausschwein er goed uit ziet, onderscheidt het beestje zich ook door zijn functionaliteit. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en op zijn rug gaan zitten voor een vrolijk ritje. Grijp zijn oren vast en rijden maar! En als er genoeg gespeeld is, kan het varken zijn hogere doel prijsgeven: de holle buik is dé plek om speelgoed op te bergen, net zolang tot de pret weer van voren af aan begint. Als het varken niet gebruikt wordt voor speelgoed, biedt zijn snuit tal van mogelijkheden om het huis te verfraaien met bloemen of andere visuele accenten.

Het Hausschwein, en de 'Parents Collection', zijn verfijnd en toch speels, en bieden gezinnen de mogelijkheid om hun smaakvolle manier van leven voort te zetten, ook als er kleintjes zijn gekomen. Het Hausschwein is ook een kleine, maar stijlvolle vingerwijzing voor moeders en vaders hoe zij hun creativiteit aan de volgende generatie mee kunnen geven door middel van een modern en smaakvol interieur.

Het Hausschwein is vanaf juli 2016 exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde winkels. Adviesprijs: € 249,95

Meer Marcel Wanders design inspiratie en shoppen.

Google+