Leuke Tuin Tips voor je Hond

Leuke Tuin Tips voor je Hond

Leuke tuintips voor de hond – WoefWoef_Outdoor hondenmanden en hondenkussens voor buiten. (Foto WoefWoef, Hondenkussenwebshop.nl  op DroomHome.nl)

Niet alleen wij mensen zijn graag in de tuin om te genieten van het mooie weer, maar de hond vind het ook helemaal geweldig om buiten te zijn. We hebben voor onze trouwe viervoeters een aantal leuke en handige tips voor in de tuin op een rijtje gezet, waar ze zeker van gaan kwispelen.

Outdoor hondenkussens en hondenmanden
Na flink gerend en gespeeld te hebben is het reuze leuk als de hond net als zijn baasje(s) een heerlijk plekje heeft in de tuin of op het terras om te relaxen. Samen loungen met een glaasje prosecco voor het baasje en een flinke bak water voor Max, Luna, Diesel of Bo, dat zou fantastisch zijn! Laten er nou speciale outdoor hondenkussens en hondenmanden zijn voor buiten.

Op Hondenkussenwebshop.nl kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment hondenkussens en hondenmanden die geschikt zijn voor verschillende afmetingen honden én buitengebruik. Deze hondenaccessoires zijn super comfortabel voor onze harige vriend(in) en makkelijk schoon te maken. De manden en kussens  zien er fantastisch uit met keuze uit moderne kleuren en sluiten perfect aan bij de woon- en tuininterieur stijlen van nu.

Extra tip: Plaats de hondenmand of hondenkussen zo ver weg mogelijk van de bloeiende borders en creëer zo een speciale rustplek voor de hond uit de buurt van jouw met liefde opgekweekte planten.

Leuke tuintips voor de hond – Hond in gras met baasje. (Foto Pixabay.com, Bequest  op DroomHome.nl)

Kunstgras
Heb je er wel eens over nagedacht om kunstgras in de tuin of op het terras en balkon te leggen? Kunstgras is veilig voor dieren en de hond kan vrij ronddartelen op een grasmat die vrijwel onderhoudsvrij is. Ri-jo.com heeft 35 jaar ervaring met het geven van advies en verkoop van kunstgras in een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het is zo gek nog niet: een altijd groen en natuurgetrouw gazon!

Leuke tuintips voor de hond – Berner sennenhond op veranda. (Foto Pixabay.com, werner22brigitte  op DroomHome.nl)

Terrasoverkapping
Een terrasoverkapping of veranda zetten aan de woning is een van de populairste verbouwingen op dit moment aan het huis. Niet alleen het baasje kan eerder en langer beschut buiten zitten in de lente en zomer, maar de hond kan ook sneller naar buiten zonder helemaal nat en vies te worden. Plaats je glazen schuifdeuren bij de terrasoverkapping dan tover je de buitenruimte, met Ri-jo.com, om tot een tuinkamer waar het hele gezin inclusief huisdieren, het hele jaar plezier aan beleeft.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+