Huishoudbeurs - Rai Amsterdam

Huishoudbeurs 2025

Huishoudbeurs in Rai Amsterdam – Gezelligste Beurs in Nederland (Foto Huishoudbeurs, HHB  op DroomHome.nl)

Huishoudbeurs 2025!!! Het gezelligste lifestyle event, jouw Huishoudbeurs vindt plaats van 22 februari t/m 1 maart 2025 in de Rai, Amsterdam!

De deuren van Huishoudbeurs 2025 zijn voor je open van 22 februari - 1 maart 2025! Zeg dan maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in onze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten.

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers en koken als een pro? Of misschien wil je eindelijk eens ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties nu eigenlijk werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Check, want ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En uiteraard heel veel entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door gadgets en nieuwe producten op Meer Huishoudbeurs.

Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Huishoudbeurs Amsterdam adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Huishoudbeurs openingstijden

Huishoudbeurs 2025 datum: van 22 februari t/m 1 maart 2025 wordt Huishoudbeurs Amsterdam gehouden in de RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur. De deuren gaan open om 10.00 uur.

Huishoudbeurs ticket prijs

17,95 euro - Op november start de voorverkoop

Huishoudbeurs Socials

Website: Huishoudbeurs.nl
Facebook: Huishoudbeurs
Instagram: @Huishoudbeurs

Google+