Huishoudbeurs - Rai Amsterdam

Huishoudbeurs 2023

Huishoudbeurs in Rai Amsterdam – Gezelligste Beurs in Nederland (Foto Huishoudbeurs, HHB  op DroomHome.nl)

Gezellig! Van 18 - 24 februari 2023 vindt de Huishoudbeurs plaats in de Rai, Amsterdam. Koop je tickets in de voorverkoop voor aantrekkelijke Huishoudbeurs korting!

De deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs openen van 18 t/m 24 februari 2023! Zeg dan maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in onze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten.

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers en koken als een pro? Of misschien wil je eindelijk eens ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties nu eigenlijk werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Check, want ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En uiteraard heel veel entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door gadgets en nieuwe producten.

Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Huishoudbeurs Amsterdam adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Huishoudbeurs openingstijden

Huishoudbeurs 2023 datum: van 18 t/m 24 februari 2023 wordt Huishoudbeurs Amsterdam gehouden in de RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur. De deuren gaan open om 10.00 uur.

Huishoudbeurs ticket prijs

17,95 euro - Op 17 november start de voorverkoop, met de 1+1 actie (2 tickets voor 22 euro)

Google+