Huishoudbeurs - Rai Amsterdam

Huishoudbeurs 2022

Huishoudbeurs in Rai Amsterdam – Gezelligste Beurs in Nederland (Foto Huishoudbeurs, HHB  op DroomHome.nl)

Gezellig! Van 19 - 25 februari 2022 vindt de Huishoudbeurs plaats in de Rai, Amsterdam. Koop je tickets in de voorverkoop voor aantrekkelijke Huishoudbeurs korting!

Heerlijk een dagje uit naar de Huishoudbeurs en ontdek de nieuwste trends in mode, beauty, wonen, koken en drinken etc. Geniet van de bekende artiesten, vele workshops en diverse hapjes en drankjes. Ontdek de nieuwe producten en aantrekkelijke beursaanbiedingen van de Huishoudbeurs.

HHB feitjes: Zo’n 250.00 bezoekers trekt de Huishoudbeurs ieder jaar die elk 7 kilo aan shop bagage mee naar huis nemen. Een heerlijke dag shoppen met vriendinnen doe je op de Huishoudbeurs!

Bezoek het wooninspiratieplein powered by Michiel de Zeeuw. Op het wooninspiratieplein vind je trendy stylekamers in de thema’s Botanic City, Bohemian Chic en Nordic Pastel. Plus prachtige woonwinkels waar je je inrichting bij elkaar kunt shoppen. Heb je deskundig advies nodig op het gebied van inrichting, verlichting of kleur? Schrijf je dan, op de beurs, in voor een speeddate met een van de woonstylisten.

Huishoudbeurs openingstijden

Huishoudbeurs 2022 datum: van 19 t/m 25 februari 2022 wordt Huishoudbeurs Amsterdam gehouden in de RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur.

Google+