De Voordelen Van Een Garage Aan Huis

De Voordelen Van Een Garage Aan Huis

Garage aan Huis Voordelen Uitgelegd – Handige Garage Inrichting (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)
Wat mensen er niet allemaal voor over hebben om hun auto dichtbij te kunnen parkeren! In Hongkong is de duurste parkeerplaats aller tijden laatst verkocht voor bijna 600.000 euro. In Amsterdam-Zuid heb je voor 150.000 euro de duurste plaats van Nederland voor je auto.

Een garage aan huis is toch wel het summum voor de gemiddelde autobezitter. Een plek helemaal alleen voor jouw trots op 4 wielen maakt menig huis alleen daarom al aantrekkelijk om te kopen. Wat zijn nou eigenlijk die voordelen van een garage aan huis?

Weer
Het weer gaat bijvoorbeeld volledig voorbij aan de auto als hij rustig binnen staat. Geen zinderende zon, sneeuw of hagelbuien die het voertuig teisteren. Het wegrijden wordt iets waarover je niet meer hoeft na te denken nu autokrabben of handen branden aan het stuur verleden tijd zijn. Als de elektrische garagedeur ook nog een handzender heeft dan hoeft de bestuurder helemaal niet in de buitenlucht  te komen en kan zo naar binnen en buiten rijden.

Vakantie
Een ander voordeel van het binnen parkeren is dat je de auto op je gemakje kunt inpakken voordat je op vakantie gaat. Niemand ziet dat je op reis gaat als de volgepakte auto binnen staat.

Garage aan Huis Voordelen & Tips – Handige Garagedeuren en Roldeuren (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Roldeuren
Om de garage qua ruimte optimaal te kunnen benutten heeft een garagedeur die weinig ruimte inneemt de voorkeur. Bij roldeuren rollen de lamellen zich helemaal op in een kleine kast boven het deurgat. De rest van het plafond kun je blijven gebruiken voor de grote skibox en kano. De lamellen van de roldeur zijn goed geïsoleerd en volledig gemaakt van roestvrij en duurzaam aluminium. Na de technische hints en tips speelt natuurlijk het uiterlijk ook een rol. De aluminium roldeur is in vele mooie kleuren verkrijgbaar, passend bij de uitstraling van de woning.

Opslagruimte
Naast het parkeren van de auto is de garage een graag geziene extra opslagruimte aan huis. Door het plaatsen van lange rekken langs de muren met grote afsluitbare kunststof boxen creëer je rust en overzicht waardoor alles een eigen plekje krijgt, naast de met liefde geparkeerde auto.

Google+