Garagedeur Trends | Modern Wonen met Design Garagedeuren

Modern Wonen met Design Garagedeuren

Garagedeur Trends

Garagedeuren Trends: Modern Wonen met Design Garagedeuren (Foto: Witte Paneel Garagedeur Teckentrup op DroomHome.nl)
Van simpel tot modern tot landelijk, de moderne garagedeuren van tegenwoordig zijn zoveel meer dan bescherming van de auto. De garagedeur bepaalt mede het uiterlijk en de uitstraling van de woning. En daarnaast energiekosten besparen, een ander hot topic!

Kijk vanaf de straatkant naar het huis. Past de garagedeur in het ontwerp van de woning? Deze grote lap deur kan wel 30% van het uiterlijk van de gevel van de woning uit maken. Jaren geleden was een garagedeur, een deur waar je de auto, motor en fiets achter zette. Tijden veranderen ten goede van het aanblik en mogelijkheden van de woning.

Garagedeuren & Huis te Koop

Er staan veel huizen te koop en kopers kunnen kiezen uit vele vergelijkbare woningen. Hoe springt dit huis er uit tussen het grote aanbod.

Potentiele huizenkopers kijken op de huizenaanbod sites als Funda en Jaap.nl en gaan een rondje rijden langs de favoriete woningen. De eerste indruk dit het huis maakt vanaf de straat is het belangrijkst. Omdat een garagedeur een belangrijk onderdeel is van de algehele uitstraling van de woning is het reuze belangrijk dat het aansluit bij de architectuur en er niet een beetje bijhangt. Uit onderzoek blijkt dat door het plaatsen van een nieuwe design garagedeur het huis meer waard is en sneller verkoopt!

Garagedeuren Trends: Modern Wonen met Design Garagedeuren (Foto: Witte Sectionaal Garagedeur Teckentrup op DroomHome.nl)

Garage Make Over

Jan des Bouvrie motto is: ‘Verhuis in je eigen huis! Kun je niet verhuizen of wil je lekker blijven wonen, maak je eigen huis leuker, want leuker wonen betekent meer woonplezier.

Denk aan een garage make over. Veel woningen hebben inpandige garages, maar ook met garages die naast de woning staan kan er met een beetje verbouwen een waardevol stuk extra woonruimte gecreëerd worden. Door het plaatsen van een geïsoleerde garagedeur is de temperatuur binnen hoger en bespaar je op energiekosten. Meer tips: haal daglicht binnen met ruiten in het nieuwe garagedeur ontwerp. Hang verlichting in de garage, leg een vloer en creëer een handige werkplek met een werkbank en kasten.

Garagedeuren Trends: Modern Wonen met Design Garagedeuren in veel RAL Kleuren (Foto: Groene Kanteldeur Garagedeur Teckentrup op DroomHome.nl)

Design Garagedeuren Trends

De nieuwe generatie garagedeuren van garagedeurleveranciers als Teckentrup zijn sterker, beter beveiligd en geïsoleerd, comfortabeler te bedienen, minimaal onderhoud nodig en voor de uitstraling van de gevel in vele kleuren en dessins te verkrijgen.

De meest voorkomende garagedeur is de kanteldeur en sectionaaldeur. De sectionaaldeur bestaat uit panelen die van onderen loodrecht naar boven lopen, waardoor de maximale ruimte van de garage benut blijft.

De witte garagedeur is een beetje over. De nieuwste trend is lef tonen en ga bij eventueel vervangen van de deur voor een kleur die mooi aansluit bij het uiterlijk van de woning. Ontwerp de eigen design garagedeur in de RAL kleur en verschillende oppervlakken naar keuze. Must have is ook de elektrische garagedeur: garage in en uit zonder uit de auto te stappen. Geniet van de Pinterest garagedeur inspiratie foto’s.

Voor degene die de garage nog moet bouwen, bouw de garage zo groot mogelijk! Want nu rij je een sportief autootje, maar straks met een paar kinderen heb je een gezinsauto of twee met ruimte voor kinderfietsjes nodig! 

Google+