Het Mooie van Hout, de Kwaliteit van Trespa

Het Mooie van Hout, de Kwaliteit van Trespa

Nieuw: Trespa Pura NFC® Stroken voor Gevels

Trespa Gevelbekleding in Natuur Kleuren en Hout Tinten: Het Mooie van Hout, de Kwaliteit van Trespa (Foto Trespa Pura NFC   op DroomHome.nl)

 

Wie een huis wil verbouwen of opknappen, heeft keuze uit verschillende soorten gevelbekleding. De natuurlijke en warme uitstraling van hout geniet bij velen de voorkeur. Tegelijk weet iedereen dat hout veel onderhoud vraagt. Met Trespa Pura NFC® stroken voor gevels kan dezelfde warme uitstraling gecreëerd worden. Daarbij heeft Trespa Pura NFC® een lange levensduur, is het makkelijk te reinigen en is er keuze uit verschillende mooie natuurkleuren.

Duurzaam en weerbestendig

Trespa Pura NFC® (Natural Fibre Core) is een eigentijdse en duurzame keuze gevelbekleding, die zorgt voor aangenaam thuisgevoel. Trespa Pura NFC® combineert het mooie van hout met de kwaliteit van Trespa. Het bevat tot 70% hout gebaseerde vezels, die geïmpregneerd worden met thermohardende harsen. Gecombineerd met een niet-poreuze toplaag zorgt dit voor een grote weerbestendigheid. Die kwaliteit combineert Trespa Pura NFC® met duurzaamheid; het hout is afkomstig uit duurzame bossen en alle producten zijn PEFC™-gecertificeerd.

Trespa Gevelbekleding in Natuur Kleuren en Hout Tinten: Het Mooie van Hout, de Kwaliteit van Trespa (Foto Trespa Pura NFC   op DroomHome.nl)Bestand tegen het gezinsleven

Trespa Pura NFC® stoken voor gevels hoeven niet te worden geschilderd of afgelakt. Ook zorgen over krassen, lelijke vlekken of houtrot zijn niet meer nodig. Omdat Trespa Pura NFC® goed tegen de dagelijkse realiteit van het gezinsleven bestand is, hoeven ouders hun kinderen niet steeds te waarschuwen om voorzichtig te zijn tijdens het spelen of voetballen. Laat ze maar begaan; het innovatieve materiaal kan tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen met wat water en zeep.

Zes natuurlijke houttinten

De kleuren van een huis zeggen iets over de bewoners. Daarom is Trespa Pura NFC® leverbaar in zes natuurlijke houttinten; Slate Ebony, Royal Mahogony, Aged Ash, Romantic Walnut, White Pine en Classic Oak. Elke tint is gecreëerd om de vorm en stijl van zowel moderne als traditionele huizen te accentueren en een persoonlijke, natuurlijke uitstraling te geven. Daarnaast heeft het product een hoge kleurstabiliteit, waarop Trespa een garantie geeft van 10 jaar. 

Trespa Gevelbekleding in Natuur Kleuren en Hout Tinten: Het Mooie van Hout, de Kwaliteit van Trespa (Foto Trespa Pura NFC   op DroomHome.nl)Maximale ontwerpvrijheid

Trespa Pura NFC® stroken voor gevels zijn zowel horizontaal als verticaal toe te passen in een moderne of traditionele opzet. Het materiaal is gemakkelijk te hanteren en op maat te maken en biedt maximale ontwerpvrijheid, omdat het naast elkaar of als potdekselwerk is te monteren. Hierdoor is Trespa Pura NFC® de ideale oplossing voor gevels en andere toepassingen waaronder dakkapellen, of voor het verbeteren en beschermen van de buitenkant van een garage, schuurtje of paviljoen.

Trespa Pura NFC® wordt geleverd in voorverpakte stroken. Bijpassende onderdelen zijn los leverbaar. Meer inspiratie over mogelijkheden en toepassingen vindt u op lovehome.trespa.com. (NL)

Google+