Beste Huizenaanbod & Woningaanbod Sites!

Beste Huizenaanbod & Woningaanbod Sites

Beste Woningaanbod & Huizenaanbod Sites Overzicht - Van Funda, Jaap, Huislijn en Huizenzoeker tot Zuka Huizensite LEES MEER... (Foto Huizensites Logo  op DroomHome.nl)

Huurwoningen Huizenaanbod

1 DirectWonen.nl
2 Funda.nl 
Jaap.nl
4 RotsVastGroep.nl 
5 Zuka.nl 
6 Huurwoningen.nl
7 Pararius 
8 Marktplaats.nl 
Huizenzoeker.nl

Kamer Huren & Kamerverhuur

1 Kamer.nl
2 Kamertje.nl
3 Kamernet.nl 
4 Kamerverhuur.nl
5 Easykot.be 

Woningaanbod & Huizensites Verschillen

Funda.nl

Funda.nl toont sinds 2010 het huizenaanbod van alle NVM makelaars en is de bekendste huizensite van Nederland. Funda biedt naast koopwoningen, nieuwbouwwoningen ook recreatie woningen een plaats op de woningsite.

Funda komt met de nieuwste huizen zoeken functies als de interactieve plattegrond, 360 graden foto's, video, pdf woningbrochure, openhuis, overbruggings-garantie en Funda toont het voordeel m.b.t. de overdrachtsbelasting verlaging. Naast de Funda iPhone App v2.02 kun je op de nieuwste Samsung tv's internet[@]tv de funda-applicatie bekijken.

Jaap.nl

De huizensite Jaap.nl toont het grootste aanbod van koophuizen en huurwoningen van Nederland omdat zij het complete aanbod van alle huizensites laat zien. Jaap.nl is na Funda de meest bezochte woningwebsite. Jaap laat op Google maps alternatieve koopwoningen zien en geeft informatie over de buurt.

De ontwikkeling van de vraagprijs van de woning kun je volgen op Jaap. De woning kun je delen op sociale media als Twitter, Facebook en Hyves. De woningpopulariteit kun je bekijken en wat de grondprijs per meter kost t.o.v. andere woningen. Energiekosten, woonlasten en buurtvoorzieningen komen in beeld. Jaap.nl IPhone app.

Google+