Nieuwbouwwoning Gekocht?! Tuininrichting en Verhuizen Tips

Nieuwbouwwoning Gekocht?! Tuininrichting en Verhuizen Tips

Nieuwbouwwoning Gekocht?! Verhuizen en Tuininrichting Tips (Foto Blokhutwereld.nl, 123rf.com op DroomHome.nl)

Heerlijk een nieuwbouwwoning! Het is als een prachtig blank canvas. Alles nieuw, totaal ongebruikt en je hebt alle mogelijkheden om de ruimte zowel binnen als buiten in te richten.

Het stuk grond, dat straks de tuin moet worden, is nog een hele kale vlakte. Op het moment dat de nieuwe woning betrokken wordt, komen er tuinstoelen met kussens, tuintafels, parasols, de bbq en niet te vergeten fietsen mee. Nu is het ideale moment om een plek te bepalen voor een tuinhuisje waar alle spullen praktisch in opgeborgen kunnen worden.

Blokhutwereld.nl is de specialist die je graag adviseert over alles op het gebied van blokhutten en tuinhuizen. Naast een uitstekende kwaliteit, biedt Blokhutwereld een scherpe prijs omdat de tuinhuisjes rechtstreeks van de producent komen. Goedkoop en vooral een goede koop!

Je hebt het niet in de gaten hoeveel spullen zich eigenlijk buitenshuis bevinden. De tuin krijgt vandaag de dag de zelfde aandacht bij de inrichting en decoratie als het binnen-interieur.

Alles goed uitgedacht, maar dan moet er toch echt eerst verhuisd worden. Wist je dat maar 10% van de Nederlanders gebruik maakt van een verhuisbedrijf? We lopen te tobben met 40 keer heen en weer rijden en voor de grote spullen huren we busje, dat ook weer opgehaald en teruggebracht moet worden.

De Meubeltaxi is een geweldige oplossing, waar je naast volledige verhuisservice, ook kosten kunt besparen door zelf mee te helpen met verhuizen. De vakkundige verhuizer, Sjouwfeur genoemd, helpt met laden en lossen van de goed vastgezette en met verhuisdekens beschermde meubels. Van nieuwe meubels, antieke kasten tot speciaal transport als een piano: bij De Meubeltaxi huur je goedkoop een busje met heel veel extra’s!

Google+