Verhuizen naar je droomhuis? Schakel een verhuisbedrijf in

Verhuizen naar je droomhuis? Schakel een verhuisbedrijf in

Verhuizen? Tips: Van verhuisdozen tot verhuisbedrijf (Foto: Pexels op DroomHome.nl)

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning komt er veel bij kijken. Waar wil je wonen? Wat voor huis spreekt jou aan? Hoeveel kamers moet het hebben en de hamvraag… hoe ga je alles verhuizen? In deze blog lees je een aantal tips om het verhuizen gemakkelijker te maken! 

Begin zonder stres

Verhuizen zonder stres, wie wil dat nou niet? Verhuizen kan een heel gedoe zijn, omdat je aan zo veel moet denken. Begin zonder zorgen en regel alles op tijd voordat je gaat verhuizen. Maak een planning en zorg dat alle dozen op tijd zijn ingepakt. Schrijf met een marker op de dozen wat erin zit, want op die manier blijft het overzichtelijk.

Opmeten

Een belangrijke tip is om de ruimtes in je nieuwe huis goed op te meten. Je wil er namelijk niet pas later achter komen dat de meubels niet passen! Ook is het handig om te meten hoe groot het trappengat is. Wanneer je een bank of grote kast hierdoorheen moet krijgen wil je ook niet voor verassingen komen te staan ;-).

Logistiek

Met verhuizen kun je veel zelf doen, maar het verplaatsen van alle meubels zelf is logistiek een behoorlijke klus. Verhuizen Amsterdam? Dat is al helemaal lastig. Een goede tip is daarom: laat dit voor je doen! Dit geeft veel rust en op deze manier kun jij je focussen op de andere dingen die gedaan moeten worden. Verhuisservice Amsterdam? Hier kun je terecht voor de beste hulp. Zij zorgen ervoor dat jouw meubels netjes en mooi op de nieuwe locatie worden geleverd. Ideaal, toch?!

Planten?

Boeken, kleding, borden etc. kun je allemaal redelijk ‘makkelijk’ verhuizen. Maar staan er ook een paar leuke planten in jouw huis die jij mee wil nemen? Pak de planten dan als laatste in. Haal het overtollige water eruit en zorg dat de kleine plantjes bij elkaar in een doos zitten en laat de grote planten los mee vervoeren.

Verhuizen? Tips: van meubels tot planten (Foto: Designecologist, Pexels.com   op DroomHome.nl)

Kamer voor kamer

Krijg jij ook de behoefte om alles tegelijk te doen? Wil jij ook het liefst dat elke kamer in huis gelijk mooi is ingericht? Dat is erg logisch! Het is echter wel verstandig om eerst één kamer goed in orde te maken voordat je aan de rest gaat beginnen. Het is namelijk prettiger om alvast een kamer klaar te hebben waar je je even in kunt terugtrekken. Dit kan niet wanneer elke kamer half is gedaan.

Nieuw interieur?

Verhuizen betekent een nieuwe omgeving en daarbij horen ook nieuwe meubels. Of nou ja, het is een goed excuus om nieuwe meubels aan te schaffen, haha. Begin met het maken van een inspiratie bord. Welke kleuren, vormen en materialen spreken jou aan? Kijk of dit past bij de rest van je meubels en beetje verschil qua stijl is niet erg. Dit maakt het juist iets speelser. Mix & match dus met kleuren en verschillende stijlen.

Ga jij binnenkort verhuizen? Hopelijk heb je dan iets aan deze tips gehad. Zorg er dus voor dat je geordend te werk gaat en het verhuizen van de spullen laat doen! Succes.

Google+