IKEA NIPPRIG Collectie - Natuurlijk Wonen

IKEA limited NIPPRIG collectie

Natuurlijk Wonen met IKEA

Natuurlijk Wonen met Ikea Nieuwe NIPPRIG Collectie! - Ikea Handgemaakte Meubels, Woonaccessoires van Rotan, Zeegras als Manden, Roomdividers en Kussens MEER Interieur... (Foto Ikea Nipprig  op DroomHome.nl)

Haal een vleugje tropen in huis met de nieuwe IKEA NIPPRIG collectie. Voor de limited edition collectie heeft het woonwarenhuis haar krachten gebundeld met lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië. Het resultaat is een natuurlijke mix van traditionele handwerktechnieken en Zweeds design. Alle producten zijn handgemaakt van hernieuwbare en natuurlijke materialen als waterhyacint, zeegras, bamboe en kokosnoot.

Ook is er veel aandacht besteed aan duurzaam transport. Omdat de producten niet uit losse onderdelen bestaan, is alles stapelbaar – en dus efficiënt - te vervoeren. De NIPPRIG collectie is vanaf juni 2015 verkrijgbaar bij IKEA.

Ronde vormen
Rotan is een natuurlijk materiaal dat je voorzichtig kunt buigen in verschillende vormen. Daar danken de rotan meubels uit de NIPPRIG collectie dan ook hun prachtige rondingen aan.

Natuurlijke warmte
Het vloerkussen uit de NIPPRIG collectie nodigt niet alleen uit om te relaxen, de natuurlijke hoes van waterhyacint brengt ook warmte in huis.

Privacy
De ruimte verdelen of meer privacy nodig? Dan bieden de NIPPRIG room dividers van bamboe en rotan uitkomst.

Zichtbaar opbergen
De NIPPRIG collectie bevat een heleboel opbergmanden van materialen als bamboe, zeegras en waterhyacint. Handig om je spullen een plekje te geven én je interieur op te frissen.

Tropisch thuis
Geef je planten een tropisch thuis in sierpotten van waterhyacint. De NIPPRIG potten zijn met de hand geweven en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Zeegras tas
Komt deze tas je bekend voor? Dat kan kloppen. Het is de zeegras uitgave van de iconische blauwe IKEA FRAKTA tas. Ideaal om mee te nemen naar het strand. Vergeet de bijpassende zonnehoed van zeegras niet!

Google+