IKEA Winter Woonaccessoires 2015-2016

IKEA Winter Accessoires 2015-2016

IKEA Winter Woonaccessoires Isgata Collectie 2015 – Ikea Kussens en Plaids, Glazen en Servies met Sneeuwvlokken, Windlichten en Kaarsenstandaards – MEER Ikea… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Als buiten de temperaturen tot onder nul dalen, maak je het binnen extra warm, knus en gezellig met de nieuwe limited ISGATA collectie van IKEA. 

Je komt helemaal in de stemming door de winterse Scandinavische motieven die de schalen, kaarsenhouders en kussens uit deze collectie sieren. De sfeervolle producten van deze limited collectie zijn vanaf november verkrijgbaar bij IKEA.

Bosdieren
Je waant jezelf in een door sneeuw bedekt bos, als je in de ogen van een ree of vos kijkt. Met deze leuke ISGATA dierenkussens breng je een stoel of bank in één keer in die heerlijke winterse sfeer.

Scandinavisch Servies
Vrienden en familie lopen warm voor die heerlijke winterse kost die je serveert op het Scandinavische servies. De bekers, glazen, borden en schalen zijn ook apart verkrijgbaar.

IKEA Winter Woonaccessoires Isgata Collectie 2015-2016  – Ikea Kussens en Plaids, Glazen en Servies met Sneeuwvlokken, Windlichten en Kaarsenstandaards. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Sneeuw en Kaarslicht
Als de sneeuwvlokken langzaam naar beneden dwarrelen maak je het binnen sfeervol en romantisch met kaarslicht. De kaarsen in de grijze ISGATA kaarsenhouder creëren speelse ijskristallen in je huis. 

Warme Wol
Met de ISGATA plaid in lichtgrijs, donkergrijs of donkerrood breng je jouw interieur in winterse stemming. En wat is er lekkerder dan op koude winterdagen onder een warm wollen plaid te kruipen?

Google+