vtwonen Foto's als Kunstwerk aan de Muur

vtwonen Foto's als Kunstwerk aan de Muur

Vtwonen Foto’s als Kunstwerk, Fotolijst en Schilderij  aan de Muur – MEER vtwonen…. (Foto vtwonen  op DroomHome.nl)

Verzamel allerlei voorwerpen in je favoriete kleur, zet ze bij elkaar en maak er een foto van. Dat deed vtwonen bijna twee jaar lang voor de rubriek vtwonen loves...

Gemaakt door vtwonen stylisten en fotografen. Zij waren een tijd lang de opening van het blad. Samen met online gallery MAG brengt vtwonen nu dertien van deze foto’s als kunstwerk uit. Professioneel geprint, afgewerkt of ingelijst en in een beperkte oplage. Er zijn dertien verschillende varianten, allemaal in een andere kleurstelling.

De composities Roze, Rood, Oranje, Geel, Grijs, Babyblauw, Blauw, Metaal en Groen zijn te bestellen als fine art print van 60x80 cm en 80x100 cm, geplakt op een dibond paneel en afgewerkt met acrylglas, wat zonder lijst een zwevend effect geeft.

Formaat 60x75 cm in een oplage van 20, per stuk € 950,-
Formaat 80x100 cm in een oplage van 15, per stuk € 1500,-

De composities Wit, Zwart, Leer en Hout zijn in museale uitvoering te bestellen: fine art print van 60x80 cm en 80x100 cm, geplakt op een aluminium paneel, ruimtelijk ingelijst in houten vitrinelijst met museumglas.

Vtwonen Foto’s als Kunstwerk, Fotolijst en Schilderij aan de Muur in 13 Verschillende Interieur Kleuren. (Foto vtwonen  op DroomHome.nl)

Formaat 60x75 cm (circa 70x85 cm inclusief lijst), in een oplage van 20, per stuk € 1200,-
Formaat 80x100 cm (circa 90x110 cm inclusief lijst) in een oplage van 15, per stuk € 1950,-

Meer informatie: Magphoto.nl/vtwonen 

De kunst van (vt)wonen
Hoofdredacteur vtwonen Carlein Kieboom: ‘Kijken naar zo’n foto is een ware speurtocht, je ontdekt telkens weer een nieuw item in die ene kleur. De oplage van deze fotokunstwerken is beperkt, je haalt er dus een uniek en eigenzinnig statement mee in huis. Mijn persoonlijke favorieten zijn Zwart, Leer, Hout en Wit. Ik houd van de natuurlijke, lichte en donkere tinten, die zouden heel goed bij mij thuis passen. Maar ook de echte kleurliefhebber komt aan z’n trekken, kijk maar eens hoe spetterend mooi bijvoorbeeld Geel, Rood en Blauw uit de verf komen.’

Meer vtwonen inspiratie & shoppen in roze, wit, hout, grijs, bruin, zwart, oranje, geel, rood, groen, blauw, metaal en leer.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+